özel oda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ErcanYılmaz tarafından 19 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. supporttan özel oda açın diye mail alıyorum özel oda açıyorum 4 gündür sürekli ne cevap alabiliyorum ne bilgi alabiliyorum başka nasıl bilgi alabilirim ?

2. Merhaba,

Görevde olan CM ye güzel bir üslup ile özel odaya admin çağırması gerektiğini bildirmeniz gerekiyor.
    Yoğunluktan dolayı geç cevap verebilirler ama sabırlı olmanız gerektiğine inanıyorum.

İyi Forumlar

3. Bildiriyorum 4 gündür hiç bir bilgi verilmiyor.Her gün admin yok bi gün sonra oda açın diye yanıt alıyorum.

4. Merhaba,

Konunun aciliyetini, sizi supportun yönlendirdiğini ve kaç gündür beklediğinizi yine düzgün bir üslup ile yazmanızda fayda görüyorum.
    Size daha fazla yardım etmeyi elbette isteriz fakat forumda elimizden gelen sizleri doğru yere yönlendirip sorularınızı yanıtlamak ile sınırlıdır.
    Probleminizin bir an önce çözülmesini umuyorum.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 19 Temmuz 2015
  5. Görevli admin yok cevabı alıyorum sürekli

6. Merhaba ,

Hangi server'da oda açtınız ? Yanılmıyorsam daha önceden TR5 diye aklımda kalmış. Ayrıca açtığınız odanın ismi nedir ? Şu anda hala özel oda açık ve odada mısınız ?

İyi forumlar.

7. CM ADAYI odadayım görevli admin 4 gündür yokmuş bu konuda ne zaman bilgi alabilirim ben kıyamet adminim

Son düzenlenen: 20 Temmuz 2015
  8. Merhaba ,

Şu anda aldığım bilgiye göre sizinle görüşebilecek sizin uygun olduğunuz zaman aralığında admin yokmuş yerine geçici olarak uygun durumda olan adminler bakıyormuş. Durum böyle olunca bir işlem yapamıyorlar. Fakat bir kaç gün bekleyip tekrar özel oda açabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. peki ne zaman geleceğiyle ilgili bir bilgi edinebildiniz mi her gece bu saatte özel oda mı açacağım 4 gündür oda açıyorum aldığım cevap hep daha sonra oda açın cevabı oluyor.

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Yarın GÖKMEN admin adında özel oda açınız ve sizinle bizzat ben ilgileneyim.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.