Özel Ödüllü Hafta Sonu ile ilgili

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve *!..!*umur*!..!* tarafından 20 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, Darkorbit'in yabancı forumunda "GG Special Rewards" konusunu gördüm (google'a böyle yazınca çıkıyor) bizdeki özel ödüllü haftasonu olarak geçiyor sanırsam, fakat LF-4 ya da 10.000 UCB-100 ödülü bizde sürekli delta'da çıkıyor (diğerinde kuiper'de de gösteriyor ödül olarak versiyon 2 kısmında) bu bir bug mı acaba?

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Haftalık etkinlikler bölümünden hangi versiyonun geldiğini ve o versiyonun ne içerdiğine buradan bakabilirsiniz. Sizin de görebileceğiniz gibi her hafta değişmektedir ve sürekli delta kapısında çıkmamaktadır.

İyi forumlar.

3. Şuradan bakmıştım ben bizimkine, öyle yazmasına rağmen hep delta kapısında ödül olarak gösteriliyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2020
  4. ateistkeci

ateistkeci User

En son yazılan mesaja bakarsan sürekli değiştiğini görebilirsin ayrıca bütün sunucularda aynı ödüller oluyor hafta sonları

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2020
  5. Anlatamadım sanırım, düzenliyim cümlemi LF-4 ya da 10.000 UCB-100 ödülü olarak gösterilen versiyon 1 de Delta kapısı ödülü olarak, versiyon 2 de ise Kuiper kapısı olarak belirtilmesine rağmen her hafta değişen ödüllerin belirtildiği yerde hiçbir zaman LF-4 ya da 10.000 UCB-100 ödülü Kuiper kapısında gösterilmemiş.

Son düzenlenen: 20 Ağustos 2020
  6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle mesajlarınızda link olduğu için mesajlarınızı sildim. Ayrıca belirttiğiniz sorunu anladım versiyon 2 uzun zamandır gelmiyor diyorsunuz. Bu etkinliklerin altında şöyle bir duyuru bulunmaktadır;
    Yani bu durumun bir bug değil de sistem tarafından belirlenen takvim böyle ayarlanmıştır.

İyi forumlar.

7. anladım teşekkürler. Ama bir şey söylemek istiyorum bu mesaj yazdığımız kısımda yani göndermeden önceki alanda link koyma butonu mevcut o zaman onu kaldıralım lütfen :p link koyamıyorsak niye var

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Oyuncuların yanlış ve uygunsuz sitelere yönlendirme yapmasını engellemek adına link paylaşmak oyuncular için yasaklanmıştır. O link butonunu biz sizlere mesaj atacağımız zamanlarda kullanmaktayız. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. Tamamdır kitlenebilir

10. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.