Özel Tasarımlar ve Öneri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erenalp95 tarafından 2 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. erenalp95

erenalp95 User

Venom , Senitel , Solece , Spectrum, Diminisher , Şimşek bunlardan birini alsam isime yarar mı faydasını görür müyüm.

8 İris Elmas Kalp Bariyer var ( Goli-Vega-Leo var)
    31 lf 3 23 Bo 18 elit hıx
    Ar-ge 14 ( +2 Ar-ge poanım bosta semprom bekliyorum)
    Pet 14 lw (Toplama Karga Hammadde Kami Ticaret 3 mevcut 4 adet 3 seviye radarım var )
    İrislerim 3-4 seviye gelimiş bide ....

1 kere alfa 1 kere beta yaptım..

Bu tasarımlardan isime cok yarayan olur mu yoksa Aegis veya citadel mi alsam ?
    Ve son olarak petim yeterlimi .
    Bundan sonrası İcin ne önerirsiniz??

Apis ve zeus lf4 icin kutu acıyorum bu arada :)

2. aegis almalısın kesinlikle

3. erenalp95

erenalp95 User

birde kappa kapısını yapabilir miyim acaba

4. melih

melih User

bencede aegis al

5. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Bende goli(venom) var yine de aegis kullanıyorum tasarımsız halini bence aegis al işine yarar sonra geliştikçe yetenek tasarımlarını alırsın.

6. Aegis al ama kappaya hiiiç girme patlamak dışında kapıdan çıkışın olmaz.

7. erenalp95

erenalp95 User

peki kappa icin ne yapabilirim o kapıyı yapmak icin ne kaddar gelişmem lasım veya ne yapmam lasım ona göre o kapıyı yapana kadar ona göre bi plan yapıcam yapıcam önce zeta sonra kappaya göre epsilon yada kappa .)) aegis dısında yapmam gerekn acil bişey ???

8. Kappa için önce 100k civarı sab ve 200k civarı x2 kas sonra 300k seprom çek yap aegisle :D:D

melih bunu beğendi.
  9. erenalp95

erenalp95 User

:D peki cok zor değil o saman 100 k sab bulayım 55 k var zaten 50 k x2 20 k x3 var biritkririm de 300 k seprom zor :D 30 k olsa bile zor yani :D

10. Kappa bence en zor kapı ve sakın ola sepromsuz girme.

11. kutu aç o uriye ben 2 tasarım çıkartım :D az bir maliyete x-6 haritasında dene

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.