Özel Teklif x4

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve SiYaHPiLoT tarafından 31 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SiYaHPiLoT

SiYaHPiLoT User

Arkadaşlar selamlar. Az önce özel teklifle 75k uri aldım 38 liraya fakat sanırım bu x4 bunda etkili değilmiş. Ben bu işlemimi iade edebilir miyim. Supporta mail attım ama sizin de fikirlerinizi merak ediyorum malum support geç cevap veriyor. Eğer iade alırlar derseniz hemen bitmeden x4 den 120k çekeceğim

2. Darkorbit'te maalesef iade diye bir durum yok. Özel kampanyalar ile x3 x4 kazançlı saat birbirine eklenmiyor. Keşke harcamanızı yapmadan burada sorsaydınız. Geçmiş olsun.

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forumdaki bir çok rehberde belirttiğimiz gibi oyundaki 2 indirim birleşmemektedir. İade işlemi ile ilgili kesin cevabı destek ekibi verecektir.
    İyi forumlar.

4. FurkanS53

FurkanS53 User

Şu anasayfadaki indirimin kaldırılması gerekiyor. İnsanları yanıltıyor buna burda defalarca kez şahit oluyoruz.

Sempatik.57 ve -Star- bunu beğendi.
  5. SiYaHPiLoT

SiYaHPiLoT User

Bence de bu kaldırılmalı. Bir de ben hatırlıyorum eskiden iki indirim birleşiyordu. Hatta o zamanlar 75k olanı alıp 225k alıyordum. Ne oldu bu sonradan mı eklendi?

-Star- bunu beğendi.
  6. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Evet eskiden özel paketinizi katlayıcı saatinde satın aldığınızda bu kampanyadan yararlanılmaktaydı. Fakat son yapılan güncellemeler ile bu paketlerde katlama uygulaması kaldırılmıştır.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve SiYaHPiLoT bunu beğendi.
  7. SiYaHPiLoT

SiYaHPiLoT User

Peki teşekkürler. Kilitlenebilir

Perseus. bunu beğendi.
  8. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu: