Özel teklifler hakkında!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★κøπψα$ρøƦ★ tarafından 25 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mehaba,
    Bana 34 tl'ye 75k uridium özel teklifi geldi. Şu anda %398 uridium var. Özel teklife basıyorum ve %398 olmasına rağmen 75k gözüküyor. Acaba özel tekliften çeksem bana 300k uridium gelir mi? Gelmiyor ise normal x3'te gelir mi?
    Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

%398 yani 3,98 alacağın uridium fiyatında indirim yapıyor ama özel tekliflerde geçerli mi bilmiyorum. Diğer soruna gelirsek indirimli 75k uridium'u x3 zamanında alırsan 75.000 x 3 = 225.000 uridium gelir. :)

3. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Özel teklifleriniz Kazançlı saatlerde geçerlidir. Hatta şuan ki uridium çekim ödülleri de ilgili paketi aldığınızda verilir.

İyi forumlar dilerim...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Eylül 2016
  4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Benim pek ilgimi çekmiyor ama soran arkadaşın işine yarayabilir. :) Teşekkürler. :D

5. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Kusuruma bakmayın. :) Karışıklık oldu.

İyi forumlar dilerim...

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sorun değil :) hani pek alım yapmadığım için ( Alerji yapıyor :D ) öğrensem bile bana yararı yok. :) :D

7. Cevaplarınız için teşekkürler. Konuyu kilitleyebilirsiniz :)

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konu, istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.