Özel Teklifler

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Zer0DayLover tarafından 30 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Herkese selam,

Oyuna uzun bir süre ara verdiğimi söylemiştim ancak bir bakmak istedim biraz turlayıp gemiyi hangara geri çekecektim ki birde ne göreyim ekranımın sol tarafında bir teklif geldi.

Merak ettim acaba içeriği ne diye fakat bakmaz olaydım.

Her şey görüldüğü gibi görselde

Yani bunlar için sen benden 6 TL mi istiyorsun DarkOrbit? 1 indoctrine oil, 20 izkronat, 20 tanede EIR için 6 TL istiyorsun?

Yani şimdi bunu görmemle tekrardan uzun bir ara vermemde haklıymışım sanırım. Hadi 100 indoctrine oil 100 eir 100 izokronat dese anlayacağım neyse denir ama 1 indoctrine oil ve UCB'den elde edeceğim izokronat ve AGB'den gelecek daha fazla EIRden daha az EIR vererek ne amaçlıyorsun merak ediyorum.

Ya bana şimdi sistem tarafından oluşturuluyor demeyin bu paketler, Almanya tarafından hazırlıyor ne derseniz deyin rastgele çıkması sistemin işi ama bu kadar az miktara bu kadar yüksek ücret istemesi gayet komik.

Ben bu paraya 1 haftalık indirim alırım, bu paraya gider dürüm et döner yerim yada pide ayran döner yerim :D

Zaten bu teklifi görmemle clienti bilgisayarımdan kaldırmaya karar verdim.

DarkOrbit yemin ederim sarı sitede ki fırsatçı bilgisayar satanlar gibi oldun sende ha az değilsin :D Core 2 duo makineye 2000 TL isteyen satıcılar gibi oldun çıktın başımıza. Tamam ehonomi çoh eyi değil belki ama sende mi yani?

Pandemi nedeniyle Karantina haritasına termal kamera felan mı koydunuz sırayla gemi mi alıyorsunuz içeriye? 1 tane ne? Tanzim indoctrine satışı olmadığı kalmış resmen.

Son düzenlenen: 30 Ocak 2021
    arslanzero bunu beğendi.
  2. Mineral

Mineral User

Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim:D

arslanzero bunu beğendi.

3. Gece yediğim tonbalıklı salatayı az kalsın ekrana boca edecektim gülme tuttu :D :D

Araba, bilgisayar, ev almak tamam ülkemizde pahalılaştıda ya bunlar sanal şeyler bu nasıl bir fiyatlandırmadır aklım almıyor :D

25-50 kuruş dese onada kabul ama 6 TL nedir ? :D

4. Mineral

Mineral User

Avla hakiki avcıyı karıştırmış olabilirler bence, yanında birde 50 URİDYUM verseler neyse:D

5. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Özel teklifler sistem tarafından belirlenmektedir.

Konunuz daha uygun bir bölüme tarafımca taşınmıştır.

İyi forumlar.

6. Mineral

Mineral User

Bu oyun bize ne demek istiyor:D

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Aslında kurlara bakarsanız daha komik bir durumla karşı karşıya kalırsınız :D
    6 tl ye var ise bende yerini öğrenmek isterim :D

Paket içerikleri sistem tarafından karşınıza çıkarılmaktadır. Alıp almamanız size kalmış bir durumdur.

8. 6 TL ucuz gibi gözüküyor sanırım. :D :)

Şu anda 1 aylık VIP 17,90 TL düz hesap 18 TL diyelim. Bu gayet normal mi yoksa değil mi ? :) Bana göre değil.

Kaldı ki içerik arkadaşın dediği gibi ele avuca gelir ve haydi neyse denecek malzemeler değil. :)

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Kişisel görüşüm olarak evet ucuz :)
    Bu da gayet normal 18 tl 1 aylık makul avantajlar aylık takvimde 1 özel içerik :)
    İçerik konusu ve fiyatları evet tartışma konusu zaten o dediğim gibi fiyat ve içerik herkese hitap edemeyebilir.

10. Hepsine eyvallah ama açıkçası VIP 18 TL ucuz değil. Ayrıca hep dolar yükseldi vs bahanesi ile fiyatı arttırıyorlar. :) Peki dolar düştüğü zaman neden düşürmüyorlar ? :D Gerçi konu bir tek VIP konusu değil ama basit anlaşılması için onu örnek vermiştim. :D :)

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Yok yok anladım :D . Kurumsal örneğe gerek yok ekmek fiyatları yükseldi peki neden düşmedi ile aynı durum :D bunu bende bilmiyorum :d

12. Bizlerin anlaması yetmiyor maalesef :) önemli olan şirketin biraz oyuncuları ve ülkelere göre hareket etmesi gerekiyor. :)

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  13. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Az çok sizde biliyorsunuz :) . Ben lafımı esirgemekten yana değilim. Bir hata var ise bunu söylemekten yanayım. Yıllarca önceki görevliler sorun olduğu zamanlarda olmamış gibi göstermeye çalışmıştı. Örnek verelim oyunda genel bir sorun var bunu çerez silmek çözmüyor. Bireysel bir sorun değil sunucu sorunu. Çözmesi gereken mercii Merkez Ekip iken bunu oyuncu hatası olarak gösterilmemesi lazım. Genel olarak fiyatlandırma ve sorunlar hakkındaki görüşüm bu şekildedir.

İyi Forumlar Dilerim :)

14. Zaten az çok bildiğimi yazmıştım ( Gerçi dalıp gitmişim malum yazıda :D ) Fakat oyun oldukça komplike ve senelerin katmanları ile kodlarını biriktiriyor. :) Ayrıca kullanıcı kaynaklı bir çok sıkıntı olabiliyor. Bunlar her zaman sunucu kaynaklı olmayabiliyor. Forumdaki görevliler onlara verilen yetkiler dahilinde çözüm önerileri sunuyor. Ayrıca gerekli kontrolleri de yapıyorlar diye biliyorum. :D Eğer genel bir sorun olduğunu anlaşılırsa bunu gerekli yere iletiyorlar diye biliyorum. :)

Bazı sıkıntılar tarayıcı çerezlerini vs temizleyince düzeldiği de oluyor. :) Neyse :) "bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete" diyerek noktayı koyayım. :D :)

15. İlk olarak biz baklava veya kırmızı et almıyoruz, sanal bir oyunun geliştirme için verilen materyallerinden bahsediyoruz. Yani şimdi siz bana güncel kurla 0.250 indoctrine oil felan mı düşecek diyorsunuz paket başına?

Ben zaten gidip oyundan sadece 1 saat vererek bu materyallerden daha fazlasını bedavaya kazanırım.

Son olarak 6 TL + 1 TL farkla güzel bir et dürüm ayran yenebiliyor sadece gezip sokak sokak esnafın arasına dalmanız lazım ;) Kaliteli güzel dönerci ve kebabçılar var.

Son düzenlenen: 31 Ocak 2021
  16. Mineral

Mineral User

6 TL ye bir kaç lira daha ekler 1 litre çiçek yağı alırsın.Uzayda ne kadar pahalı yağ:D

17. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Yağ konusuna katılıyorum duyduğuma göre fiyatlarında yükselme olabilir ki zaten oldu (yatırım önerisidir :D )
    Hayır öyle bir durum tam olarak beyan etmedim. Sanal bir ortamda içerik öneren oyun yapımcısı alıp almamayı karar veren oyuncu arasında ki bir durumdur. Buna yönelik "fiyatlar çok pahalı" da deseniz kime göre pahalı olacağını az önceki gibi sorarım :) .
    Benim için o 1 saat değerliyse satın alırım :D . Ben zamanın değerine inanan birisiyim falan filan :D konunuz konuşmacı köşesinde olduğu için yorum yapıyorum diğer koşullar altında düz bir cevap vermem gerekirdi :) .
    Bak yemin ediyorum yok, ha var ama beğenirsen diyenler işte :( .

18. Ben bu duruma kesinlikle katılıyorum. Zamanında Vipi ben 3.50 TL'ye alıyordum. 3.50 TL nedir 1 aylık vip? Keşke zamanında 5 sene yetecek kadar alsaymışım almadığıma pişmanım ama o zamanlar ufaktık para yoktu ortaokula felan gidiyorduk :D

19. Mineral

Mineral User

O zaman gel şu oil teklifini kaçirma.Yağ stoku kazandırır:D

20. arslanzero

arslanzero User

kilosu 60-80 lira stoklamak lazım :D