Özel Teklifler

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Zer0DayLover tarafından 30 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mineral

Mineral User

Oyunu bıraktım, bırakmasaydım 10 kiloda ben alırdım :D

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bir çok oyun gerçekten F2P tarzında devam ediyor ve oyuncu kaybı da olmuyor maddi kaybı da. Paralı şeyleri uygun fiyatlarda yapıyorlar bu şekilde alan kişi çok oluyor. Fiyat yüksek oldukça alan kişi az olur. :) :D Bigpoint ise yüksek fiyattan satmaya devam ediyor. :(

3. 6 olsun , 8 olsun ama 18 TL nedir ya :) 18 TL yapana kadar 8-9 TL bile olsa daha fazla kişi alır. Hadi bunu geçelim uridium paketlerindeki fiyatlar bile uçuk durumda. :D Şirketin pazarlama ve fiyat politikaları diğer politikaları gibi berbat durumda. :)

4. Mineral

Mineral User

Vip ve benzeri alım yapmayan oyuncuların çoğu oyuna güvenini yitirdiği ve gelecekten beklentisi kalmadığı için alımları kesmiştir.Sonuçta güvenmediği bir işletmeden kaç kişi alım yapar ki?Pahalı olup olmamasına gelince o göreceli.Herkeste olması konusunda hemfirim.Ama oyun önce oyuncular içinde adatei sağlayacak tedbirleri kendisi almali ve bunu bir hafta bile sürmeden sonuca bağlamaliydi.Bu nedenlerden dolayı.Gidenler uzun süre gelmez artık.

5. oben

oben User

öyle deme aga her kör satıcının bir topal müşterisi vardır ne olacak adam bunun için vergimi veriyor ruhsatmı çıkartıyor zaptiyeylemi uğraşıyor maaşını verdiği elemana bunuda yazdırıp koydurtturuyor oraya tuzak işte düşen kurtulamıyor anlamadan okadar alanlar vardırki emin ol koyduğuna değiyordur.