özel teklifler

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by _М_Λ_H_Ş_Σ_Я²_[ΛĿΣM], Oct 5, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Herkesin Bayramı Mübarek olsun öncelikle ben ana sayfada gelen özel teklifi alıcam fakat bi kereye mi mahsus o mesela ard arda çekemezmiyim onu

Bide bana gelen özel teklifi illa tarayıcıyı resetyip tekrar girince mi görürüm yoksa başka bi yolu varmı mı

Last edited by moderator: Oct 5, 2014
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Paket teklifler bir kez kullanılabilir daha sonra başka bir paket sistem tarafından belirlenen bir zamanda tekrar çıkabilir ve göremiyorsanız başka bir tarayıcıdan girebilirsiniz ozaman görünecektir.

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet var sistem her alımdan sonra limiti yükselterek devam ediyor 30 bin uri gelmiş ve siz almışsanız bir dahakine 75 bin.150bin ve en son 330 bin olarak çıkıyor ayrıyetten vip indirimide gelebilmektedir.

4. tmm tşkkür ederim modum çok faydalı oldu son bi sorum olucak özel tekliflerin yenilenme süreci ne kadar mesela ben bugün bu teklifi alınca ne zaman gelir diğer teklif

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Orasını bilemiyorum belki 2 hafta belki 1 ay ama gelecektir takip ediniz.

6. tşşkürler tekrardan herkesin bayramı mübarek olsun ii oyunlar

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konu kilitlenmiştir bilginize.

Keyifli Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.