Özel Teklifteki Uridium Paketi Katlanmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [KU®ALSIZ]»[A®DA] tarafından 11 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu çok özel fırsatı kaçırmamalısın xxx .000 URIDIUMinanılmaz bir fiyata senin olsun. bunu x4 zamanında aldım ama malesef uridıum carpan olarak gelmedi bu normalmi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim şimdiden tşkler

2. ne kadar uri almak istiyordun ne kadar geldi? özel fırsatlarda 4 katıyla çarpılmış haliyle gözüküyor zaten. belki çarpılmış halini sen 4 kat çarpılmamış sanıyosundur diye soruyorum

3. Aliens

Aliens User

Özel indirimler özel saatlerle birleştirilemez. Dolayısıyla tek kattan indirimli bir fiyata uridium çekersiniz, yani normal bir durumdur. Tekrar geçmiş olsun.

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Özel teklifle sunulan uridium paketlerinde katlama olmamaktadır.

İyi Forumlar.

5. ben daha önce almıştım 75.000 üridium teklifi vardı aynı şekilde x4 600.000 uridıum geldi

6. Aliens

Aliens User

Evet, eskiden böyle olabiliyordu. Ama artık bu durum kaldırıldı.

7. işe bak bilseydim almazdım ne zamandır x4 cıksın ozman alırım diye beliyodum yazık oldu verdimiz paraya yazıklar olsun darkorbit bu kadar düştünüz yani

8. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bu olayın duyurusu burada yapılmıştı. İnceleyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

9. Aliens

Aliens User

Sevgili S-Modum, bahsettiğiniz durum bununla ilgili değildir. Bu düzenleme görsel olarak yapılmıştır. İndirimli fiyattan çarpan elde edememe daha önceden hayata geçirilmiş bir durumdur.

Tekrar iyi görevler diliyorum efendim. :)

10. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Aslında bu olay bununla ilgili bir durumdur. Böyle arada kalmalar yaşanmasın diye, gelecek uridium miktarı paketin üzerinde yazıyor artık.

Tekrardan iyi forumlar :)

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  11. Aliens

Aliens User

Aslıda bu konuda haklısınız ancak benim demek istediğim bu konu daha önceden yapılmıştı. Tekrar bilgilendirme için teşekkür ediyorum. :)

12. oretman17

oretman17 User

merhabe sevgili admın 09.03.2018 tarihinde Türkiye saatine göre 20:03 de 330.000 uridium aldım.Aldıgım saatte x4+hediye oil etkinligi vardı ancak benim oyun hesabıma
    09.03. 20:03 2 kat kazandıran + 363,000 U.
    09.03. 20:03 Banking (T1229168550) + 363,000 U. geldi .Düzelir diye bekledim ancak daha düzelme olmadı sizden rica etsem bana yardımcı olurmusunuz.

13. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Support ile iletişime geçiniz size yardımcı olacaklardır. Söz konusu incelemeyi Forum üzerinden yapamıyoruz.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.