özeleştiri vs. adını siz koyun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***BOYKA***47** tarafından 29 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ben küçükken bu oyunu çok oynardım gördüğüm kadarıyla insanlar oyuna o kadar bağlanmış ki verdikleri paraların karşılığını alamadıkları halde hala oyuna ısrarla devam ediyorlar. Ben oyuna çok para harcamasam da çok zaman harcamış olduğumu fark ettim. Bildiğiniz gibi zaman çok kıymetli ve geçen zamanı geri getiremeyiz. O yüzden oyuna verilen zamanı biraz daha kısaltıp kişisel gelişim, spor, dil vs. şeylere ayırmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Ayrıca harcanan astronomik paraların ufak bir kısmını bile fakirlere dağıtsak çok daha faydalı olacağını düşünüyorum.
    Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
    not: benim gibi düşünmeyenler hakaret etmeden fikrini belirtebilir!

uçkw ve SilentFour bunu beğendi.
  2. SilentFour

SilentFour User

yıllardır oyuncuyu içeride tutmak için hiçbir şey yapmıyorlar en çok imkan da yöneticilerde var ama umurlarında değil oyunu oynayanlar falan bu kadar zaman taşa sarık bağlasan alim olurdu o yüzden boşuna vaktinizi harcamayın hiç yoktansa online bi dil kursuna başvurun yıllık vip parasına

***BOYKA***47** bunu beğendi.
  3. aynen insan her konuda kar zarar hesabını iyi yapmalı eğlenmek için oyun oynuyorsun elit gemi olsun diye para yatırıyorsun ama karşılığı yok