Özlenen Yıllar ...

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve xeno4516 tarafından 29 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit ' de 2007-2008 Sürümü 1 Günlük Test Server İster miydiniz ?

1. Evet

93,3%
  2. Hayır

6,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xeno4516

xeno4516 User

Darkorbit'de 1 günlüğüne 2007-2008 yılı sürümü Test Server'i açılsa, sadece en güçlü gemi Goliath En güçlü Silah LF-3 olsa 2007-2008 'de ki gibi eski Darkorbit Yılları Hatırına. Böyle Birşey olsa Eski Oyuncular bile akın eder (Benim Görüşüm ) . Olabilir mi ?

2. neor

neor User

olmayacak duaya amin demek

iyi forumlar

3. Bir zararı olmaz yani olumlu oy kullanacağım fakat olacağını hiç sanmıyorum hele insanların akın edeceğini de sanmıyorum.
    (Yalnız, millet bir merak eder girer sonra sıkılıp çıkacaktırlar birkaç dakika içerisinde)

4. ateistkeci

ateistkeci User

Eskiler eskide güzeldi olumlu verdim yine de

5. keske olsaydi

6. düşman haritalarına 50 60 kişilik gruplarla girilen yıllar:)

7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Açık konuşmak gerekirse Bigpoint 1 günlük eğlence amaçlı çalışan yazılımcılarına böyle bir şey yaptıracağını düşünmüyorum. Bunun yerine Buradaki konudan desteklerinizi sürdürürseniz daha yararlı olacaktır. Rica ediyorum biraz daha detaylı şekilde düşünüp konularınızı açınız Başka bir isteğiniz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

8. xeno4516

xeno4516 User

Konu Kilit

9. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

10. Eee hani kim kitledi kitli değil
    Bu arada tr3 mmo da oynuyom size izin cikti 1 bl haritasina beklerim ha :D

Luminous bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.