of nolur bakın yalvarıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yakup07 tarafından 5 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yakup07

yakup07 User

ARKADAŞLAR BEN ES2 (İSPANYA2) SERVERİNDE OYNUYORUM GAYET NORMAL HESABIMA GİRİYORDU DROİT TASARIMLARININ TÜRKCESİNE BAKMAK İÇİN TR3 SERVERİNE GİRDİM OYUN HESABIMDAN OYUNDAN ATILDIM VE BİR DAHA HESABIMA GİREMEDİM SÜREKLİ ŞİFRE FELAN ALDIM E POSTAMDAN ŞİFRE DEGİŞTİRDİM FAKAT GİRMİYOR BAZEN ŞİFRE YANLIS DİYOR BAZEN HİÇBİŞEY DEMİYOR LÜTFEN YARDIM EDİN

GALİBA BANLI BİR SERVERE YANLISLIKLA GİRDİM VE SÜREKLİ O GİRDİGİM SERVERE ATIYOR LÜTFEN Hesabımı İspanya2 (ES2) Serverine alabilir misniz

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,
    İlk olarak forumda büyük harf ile yazmak bağırmak manasına geldiğinden dolayı yasaktır.

Bu durumda server,id numaranız ile supporta başvuru yapmalısınız.Buradan size yardımcı olamayız

Iyi Forumlar

3. yakup07

yakup07 User

Modum Aniden Oldugu için ıd numaramı alamadım ıd numaramı nasıl bulucagım

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Tr3 deki açmış olduğunuz hesabın id numarasını yazmanızda yeterli olacaktır. Yeter ki sorununuzu açıklayıcı bir şekilde yazınız.

İyi Forumlar

5. yakup07

yakup07 User

Modum tr3deki hesabada girmiyor işte :) ben ispanyol serverinde oynyuorum droit tasarımlarının türkçesine bakmak için tr3 serverıne tıkladım sanırım o server banlıydı haberim yoktu bundan hesap öyle kaldı defalarca şifre degiştirdim ve girmeye calısdım ama şifre yanlıs hatası veriyor

Lütfen yardım edin ıd numaramı nasıl bulcagımı söyleyin bari

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Haziran 2015
  6. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Oyuna girdiniz zaman AnaSayfada sol üste id: Numaraniz Yazar.

Bu konu yardımcı olucakdır.

Iyi Forumlar

7. yakup07

yakup07 User

Cihan modum herhalda Açıklamamı anlamadınız hesaba girmiyor hiçbir şekilde banlı servere girdim yanlıslıkla sürekli o banlı servere atıyor ve hesaba hiçbi şekilde giremiyorum süreki şifre yanlıs hatası verıyor ve defalarca şifre degiştim ama yok tr3 serverıne atıyor ben ispanya2 serverınde oyunuyorum normalde supporta defalarca ticket attım fakat ıd numaram yok ve cevap vermiyorlar ne yapacagım hiç bilmiyorum o kadar emek o kadar para boşuna gidecek

8. Şöyle bir şey deneyebilirsin ;

Hesabına girmeyi dene , eğer adres çubuğunda
    tr3.darkorbit.bigpoint.com şeklinde başlayan bir link gelirse tr3'ü es2 yazısı ile değiştir. Enter'a bas bir ihtimalle es2 hesabına gidebilir.

Veya geçmişten
    es2.darkorbit.bigpoint.com bağlantılı Darkorbit sayfalarını bulmaya çalış herhangi birine tıkla. Seni es2. serverine götürebilir.

Denemeye değer ,

Saygılar ...

LOONIE TUNES

9. yakup07

yakup07 User

Denedim fakat tr3.bigpoint.darkorbit adresine atıyor defalarca kez şifre felan degiştirdim fayda etmiyor :( girmez olaydım tr3 serverine bütün emeklerim heba oldu :( supportda cevap vermez kullanıcı ıd mı alamıyorum hesaba giremedigim için

LÜTFEN BİŞEYLER SÖYLEYİN SİNİRDEN ÖLCEM YA

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Haziran 2015
  10. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Bu Konuda size sadece Support yardımcı olur.Lütfen orayla irtibata geçin ve konunuzu açıklayın.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.