OFF LUTFEN YARDIM BEYLER CLIENT YUKLENIP DURUO AMA OYUNA BAGLANMIYOR!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hellboy9898 tarafından 31 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BEYLER ANTI VIRUS PROGRAMI YOK CEREZLER TEMIZ MODEME RES DE ATTIM AMA OYUN YINE AYNI PC MIN OZELLIKLERI 1GB RAM 256 MB EKRAN KARTI 1.6 GHZ ISLEMCI ONCEDEN BU OYUNU OYNUODUM AMA SIMDI OYUNA BAGLANAMIYORUM ACILL YARDIM BUNALDIM VALLA AYRICA JAVA FLASH PLAYER FLAN GUNCEL ACABA SERVERDANMI KAYNAKLANIYOR TR1 DEYIM ....

2. Cloud

Cloud User

Serverin birşeyi yoktur.

Eset NOD32 virus programı aktif ise kapat tekrar dene

3. KARDES ANTI VIRUS YOK :)

4. Cloud

Cloud User

İnternete hangi tarayıcıdan giriyorsun?

5. ACABA ISTILA FLAN VAR YA ONDANMI KI ?

6. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Söylediklerinizin sonucunda işletim sisteminizin çok düşük olduğunu düşünüyorum. Onun yanında internet hızınızı ve pinginizi BU SİTEDEN ölçebilirsiniz.

Keyifli forumlar

7. HEPSINDEN DENEDIM OLMUYOR AMA GENELDE CHROME DAN

8. Cloud

Cloud User

Yok ondan olması imkansız

Google Chrome 'den gir darkorbite

9. KARDES BU DEDIGINI YAPTIM SONUCLARI YOLLUYORUM

pinging pingnue max:625 min:78 avg:156 dev:56 ms
    pinging pingashv max:687 min:157 avg:271 dev:87 ms
    pinging pinglaxv max:1062 min:391 avg:568 dev:129 ms
    download speed: dlashv... speed:88 kb/sec
    download speed: dllaxv... speed:71 kb/sec
    download speed: dlnue... speed:158 kb/sec

10. baglanma sorunun varsa internettendır
    oyunda kasma varsa bılgısayardandır
    laptop kullanıyosan fanın oldugu yerı acıp bı temızle cok faydası olur ısınması azalır donma yapmaz

11. buyuk ıhtımalle ınternetten galıbada işte eskı oyuncuyum bn bugun bı baslayayım dedım sabahtan berı acılmıyor sıkıldım biraz saolun yınede denıyım bn bıraz daha olmazsa ugrasırız :)

12. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

modemi kaç kişi kullanıyor öğrenebilirmiyim lütfen

iyi forumlar

13. 4 :D ama önceden giriyordum

14. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

eğer aynı anda giren kişiler indirme vs yapıyorsa veya internetinizin kotası dolmaya yakınsa hızı düşer buda oyuna bağlanamamanıza sebep olur

iyi forumlar

15. sorun mutlaka ınternettenmı olur yoksa vırus flan bulasmıısada olurmu yada önerdıgınız bıseyler varmı dns ıp flan ılgılı ?? sizin önerilerinizi alsam cok iyi olucak

16. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bilgisayarınıza Avg İnternet Security adlı antivirüsü kurun ve taratın bu programı kullanıyorum oyuna girmede bir soruna rastlamıyorum

iyi forumlar

17. bu antıvırus acık olsada oyuna gırıyor dımı esetnod32 gıbı kapatmaya gerek yokmu ?

BEYLER SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR.ESETNOD32 ININ BAZI I DOSYALRININ BILGISAYARDA OLMASI OYUNA GIRISI ENGELLIYORMUS HALLETTIM KURTULDUM ILLETTEN :D BANA YARDIMCI OLAN FORUM ARKADASLARIMA VE MODUMA COK TESEKKUR EDERIM :)ADAMSINIZ MODUM VERDIGINIZ VIRUS PROGRAMINI INDIR DIGIMDE SANS ESERI ESET I BULDU :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Temmuz 2014
  18. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

hayır gerek yok

bir diğer amacımda oydu teşekkürler :)

sorun çözüldüğünden kilitlenmesi uygundur

iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.