offf şeref puanı kasamadım hiç LÜTFEN ACİL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZaLiM_1453 tarafından 27 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZaLiM_1453

ZaLiM_1453 User

arkadaşlar ben 15 levele geldim 80k şeref puanım var yaw ben hep npc keserken x oluşumu kullandım ama açıklamada -100 % şeref puanı veriyormuş onu ben + veriyor sandım çok kötü bir açıklama yapmışlar düzeltmelirini istiyorum insanlar yanlıslıkla benim durumuma düşebilir :D

benim rütbem çavuş arkadaşlar İNT-1 çarımdayım o çarımda İNT1 de şimdi ben ne yapmalıyım

15. levele kadar x olusumu ile kastım hiç şeref almadım off ya napcam ben gitti bütün şeref puanları yaw :D şeref puanları droit tasarımı yüzünden gitti :D ya o kadar şeref veren görev vardı hepsi gitti elimdem ühühühüühühühüh :D

supporta iletsem durumu birşey yapabilirler mi ? çünkü gerçekten açıklamada çok kötü şekilde belirtilmiş kimse anlamaz :D

ya offf ya LA 80K şeref kaldık böyle işte uf ya napcam şimdi yaw napcam kafayı yicem la :D ALLA H CEZANI VERSİN X OLUŞUMU :D gittiii gittiiii

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ağustos 2017
  2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

X oluşumun açıklaması biraz kafa karıştırıcı olabilir.

Ama aslında belli bir anlam çıkıyor.

Açıklaması hakkında bir geri bildirim yapacağız.

Bunun haricinde size başka yardımımız olamaz.

Artık önünümüzdeki şeref puanlarına bakın :D

İyi forumlar..

3. coder545

coder545 User

hic onemli degil 2 ay sonra 80k ne diyeceksin simdilik sana tek zarari tas satmak o da 500k serefe kadar toplasan 50m credi etmez, zamaninda 3 5 m serefim varken yarisi gidecek diye sirket degismedim daha sonra bu sayi katlanarak artti her seferinde degismedigime pisman oldum , gun gelecek gunde 20 30 m seref kasacaksin kapilarla

4. winexam

winexam User

Konuyu açan arkadaşıma katılıyorum. Sadece o urunde değil bir çok üründe kafa karıştırıcı, yetersiiz ve abartılı açıklamalar mevcut.

*LİON*[TET] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.