ohaaa diyorum artık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SЄЯSЄЯí●ΜΛЧIИ●ΚΛƒΛ tarafından 23 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunun genelindemi sorun var yok cidden gördügüm gerçekmi rütbe puanı 2 günde nasıl 600 bin artar böyle bişey nasıl olabilir çok merak ediyorum yokmu açıklama yapıcak üst düzey bir admin anormal bi durum var oyunda

2. Yüzde hesabıyla rütbe dağıtıldığı için bazen böyle dalgalanmalar oluyor sebebi de şirket değişimi yapan üyelerden çok yeni hesap açıp oynamadığı için inaktif duruma geçen gemiler. 1-2 haftaya yavaş yavaş düşer :)

3. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Cezası biten oyuncuların gemilerinin açılması gibi durumlar bunu doğrudan etkiler.Ayrıca rütbe puanları yüzdelik hesap ile elde edildiği için dalgalanmalar olur.Bir süre sonra normal hallerine geri dönerler.

Keyifli forumlar.

4. valla bimbaşına 1 M istiyor. rütbe yükselsin diye değil düşmesin diye uğraşıyorum :D

5. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Yakın zamanda eski haline gelecektir.Çok uzun süreli dalgalanmalar çok nadir gerçekleşiyor.

Keyifli forumlar.

ErcanYılmaz bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.