Oil güçlendiriciler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *LİON*[TET] tarafından 31 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    Sayborg gemisini alabilmek için oil toplamaya başladım. Bir kaç gündür güçlendirici alarak kapı yapıyoruz lakin bana sık sık 2 oil düşüyor bazen de 2+4 yani 6. Güçlendiricisi olmayan bir arkadaş da ben 2 aldığımda o 3 aldığını söylüyor. Kısacası oili daha hızlı toplayabilmek için hangi güçlendiricileri almak faydalı olur? Kapıyı yapmadan en pahalı olan güçlendiriciyi alıyorum ama pek memnun kaldığım söylenemez. Ayrıca güçlendirici açıklamarı da pek anlaşılır değil, okunduğu vakit birden fazla anlam çıkabiliyor gibi. Deneyimli kişiler tarafından sorularım cevaplanırsa pek müteşekkir olurum :)

-UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  2. coder545

coder545 User

dukkanda 10k urilik bir destek daha var onu da alinca en az 6 dusecek. en pahali+10k urilikle en az 6 oil gelir, ya 6 ya 10 gelecek. %50 olasiliktaki anlami diyorsan eklenmiyor carpiliyor %20yi %30 yapar

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  3. Aaa ben en pahalı paketi alınca dükkandaki 10bin urilik de dahil olur sanıyordum. Çok sağol aydınlattığın için. Bu zamana kadar boşa kapı yapmışım demek ki :D 2-3gündür yaptığımı sanırım bugün 1 günde yapcam :( :D Peki en pahalıyı almaya gerek var mı en az 6 alabilmek için, diğer ucuzlar olmuyor mu

4. coder545

coder545 User

orda 3 destek var 5`er liraliklarin biri olasilik veriyor onu alirsan en az 3 oil almazsan 1 oil gelir. diger 5`lik sayiyi ikiye katliyor onu alirsan oillerin 2 ye katlanir. bu ikisini ayri ayri alirsan ayni destegi 3 saat komboyu alirsan 4 saat almis oluyorsun. 6 oil icin ucuzlarin ikisini de alman lazim ozaman da ucuz degil pahali oluyor

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  5. toplam max. 12 oil mi alıyosun yani karantinadan biz bunu meak edip duruyoruz.

6. Anladım, çok teşekkürler

7. coder545

coder545 User

toplam 10 alirsin max . bir de %0.0000000001 ihtimalle 15 oil veriyor onu saymiyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.