Oil hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LastShot12345 tarafından 23 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar i oilim 450 yi geçti cybvorg var sizce mimesis ya da hammerclaw yapmalı mıyım yoksa i oiller başka şekilde kullanılır mı yani ilerde mesela başka bir gemi gelir mi i oil ile alınabilen cyrborg oldugu için pek diğer 2sini kullanıcagımı düşünmüyorum da
    Teşekkürler

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Şuan ilerisi için birşey söylemek zor gelip gelmeyeceği konusunda bilgimiz yok.

Oili etkinlikte ve günlük girişlerinde kasabiliyorsunuz, yeni gelen güncellemler ile mesala hammerclav kasılma için ideal bir gemi elinizde yeterince oil varken ihtiyacınız olan gemiyi almanızı öneririm.

İyi forumlar.

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bu sizin oyuna bakış açınıza bağlı olarak değişir. Kasılmak isterseniz hammerclaw, savaş için mimesis alın.

Yeni gemi gelip gelmeyeceğini ise bilmiyoruz. Tahminim yakın zamanda denge yamaları geldiği/geleceği için, yeni bir gemi yakın zamanda gelmeyebilir. Ayrıca şunu da belirtmek de fayda var, tek sorun 450 oil değil, tanesi 40bin uridium olan bir parçadan 20 adet istiyor. Hesabı iyi yapmak gerek.

Başarılar, bol şanslar.

4. Modum 100tane falan var o parçadan anahtarlar sayesinde en iyisi mimesis gibi çünkü cyborg ile kasılıyorum fazladan hasar en önemli şey benim için şu an teşekkürlker herkese.

5. bende oil hariç hepsinden bolca var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.