oil için kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ⚡.ÂĿØИЄÂИǤЄĿ.⚡ tarafından 31 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 45 oil için bugün delta kapısın sıfırdan basıp açmaya değer mi sizce?
    gemim 14 pro kalan magma ve hp sarı lf-4lerden takmıyorum şuan 5-2 görevlerini bitirmek üzereyim 1,5 m yakın uridyumum olucak görevler bittikten sonra zeus 700k uriye alıp proları 13 level geliştirmek istiyorum ileriye dönük olarak sizce 45 oil için deltayı sıfırdan basıp açmalı mıyım yoksa hafta sonu delta epsilon zeta vs kapılarını ucuza basıp haftaiçi başka bir güne mi beklemeliyim
    ayrıca zeus aldıktan sonra 300 anahtar alırsam 4 tane daha pro lazerim olacak 24k rinusk var gemimde de çok kararsızın yardımcı olursanız sevinirim :)

2. ateistkeci

ateistkeci User

Gemine bakınca eğer alabiliyorsan almanı öneriyorum çünkü 45 Oil diyip geçmemek lazım ileride çok gerekiyorlar :p

3. metis

metis Guest

Merhaba,

Vakit kaybetmek istemiyorsanız hemen bu fırsatı değerlendirmelisiniz ama vaktiniz varsa hafta sonu Galaksi Kapıları Çifte Ödül Gününde açarak sonrasında hafta içi bunu fırsata dönüştürmeniz daha mantikli olacağını düşünüyorum.
    Herhangi bir ögeyi 16 seviyeye basmak için 42 oil istemektedir. Kullanmadığınız 16 seviye LF4'leri birleştirin dağıtma bölümünden dağıtarak oil ve eir elde edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Mart 2020
    Krios bunu beğendi.
  4. bana eskiden hep gelirdi oil ödülü hiç yapmadım zaten geliyor her hafta diye şimdi ise arasam da bulamıyorum
    bence oil ödülü geldiyse direk yap

5. Oil oyunun en önemli malzemesi diyebilirim. Uridium harcayıp almanda kesinlikle fayda var. Sayborg gemisi için ve geliştirmeler için çok yararlı. Kesinlikle yap.

6. oyunda kasılamayan şeylerden biride oil bence kaçırma yap bende kappada gösteriyordu ben yaptım oili kasması gerçekten çok zor

7. giriyorum kapıya bitti anhilatör ile sabatör bu arada interceptor kaldı bir tek

8. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. Agır_TR

Agır_TR User

aynen oil cok lazım geliştirmede bile artık 42 oil gerekiyo 16seviyeye

10. konu kilitlenebilir teşekkürler :)

11. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.