Oil için savaş bileti almalı mıyım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve joetly tarafından 28 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. joetly

joetly User

arkadaşlar merhaba

gemim full iris + apis + zeus (18 adet havoc, 4 adet hercules)
    13 adet prometheus, 10 adet geliştirilmiş lf4, geri kalan lf4
    venom kullanıyorum. solace +15 npc ve +5 hız ve pvp hasar modülleri mevcut. sayborg için tüm parçalar mevcut ama henüz birleştirmedim.

geleyim sadede. iris ve lazerlerde hiç geliştirme yapmadım. şuan mevcut (bugün delta yaparsam ki kapım hazırdı güzel bir item çıkar diye bekliyorum uzunca zamandır bir türlü çıkmadı) +45 oil veriyor ve toplamda 680 adet oil olacak. şuan 600 bin uri var. savaş bileti alırsam +60 oil daha geliyor (hedeflerin tamamını yapamadım) eksen ışın regülatörü şuan 2930 adet var. 3000 e tamamlanıp kalacak malum.

sayborg almayı çok istiyorum ama oil bir daha bulmam çok zor olur mu? oil için 200 bin uri vermeli miyim sizce.

geçtiğimiz cuma günü yükseltme saatinde en azından yükseltme yaparak eir harcamayı planlıyordum ama müsait olamadım kaçırdım saatini. malum yarın son gün savaş bileti almazsam 60 oil gidiyor.

çok vakit geçirip gg ve/veya uri toplayamıyorum. günde 1 saat eğlencesine oynuyorum. görev falan. sizce kapı ve/veya başka yerlere harcamam daha mı mantıklı olur uri yi. şimdilik oil erken gibi geliyor. alsam da duracak. ama kaçırırsam da bir daha bulmak zor olabilir sanki.

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

2. Oil zor bulunan bir şey. Bence değer. Hem savaş bileti sayesinde spectrum'un %8 hasar veren modülünü de almış olacaksınız.

joetly bunu beğendi.
  3. x6 haritanda oil yaratığı çıkıyor belirli saatlerde ona bakbilirsin saat 1 de beklemeye başla sol üst cubide petinide aç çıkıncı bul kes urge falan yazıyor npc nin adında değişiyor hep impulselre benziyor 45 oil veriyor

4. Arkadaşlar EIR'in en son kapasitesi kaç oluyor?

5. Viraaa

Viraaa User

35 oil veriyor.

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Geliştirme sistemi 13. seviyeden sonra İ-Oil istemekte sizin yerinizde olsam ki bende öyle yaptım :D 13. seviyeye kadar geliştirmelerimi yapardım zira Sayborg birleştirmeye hazır olunca insan kullanmayı çok istiyor kendimden biliyorum :) . Ama mantıklı ne diye sorarsanız Sayborg'u en sona bırakmak daha iyi olacaktır. Ayrıca Savaş biletini almak her türlü mantıklı bir tercih ödülleri gerçekten iyi yerinizde olsam alırdım. Çünkü Uridium'u her türlü kasabilirsiniz lakin Oil ve savas biletinin verdiği diğer ödüller gerçekten çok daha değerli :)
    Uridium ile almaktansa ama Payment olarakta alabilirsiniz.

Sormak istediğiniz başka soru yok ise konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva ve joetly bunu beğendi.
  7. joetly

joetly User

yorumlarınız için çok teşekkürler. savaş bileti aldım son gün. 50 bin hellstorm ve 150 bin x4 lazer + 60 oil tercih ettim.

konu kilitlenebilir modum. herkese cevapları için teşekkürler.

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Rica ederiz :)

Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.