Oil kasmak - Sebrom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*_supernatural_*_ tarafından 30 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna yıllar sonra 2 ay önce başladım. Oil ve Yeni gemiler gelmiş. Uzun süredir oynayan arkadaşlarım bu gemiler çıktığı zamanlar günlük girişlerde 150 oil falan verildiğini söyledi. Ben 2 aydır günlük giriştten 30 ve 25 aldım. Onun dışında full lf4 full havoc olmama rağmen kapılar zor geliyor en büyük etken sebromsuz olmam. Youtube videolarında bakıyorum adamda 2 milyar sebrom besleme var. Nasıl oluyor açıklayın. X4 milyonlarca ve hep x4 kullanıyor ve bu geliştirme bitmiyor. Sebroma güncelleme geliyor tamam ama bu adamlardaki milyar beslemeyi açıklamayacak.Nedenini tahmin ediyorsunuzdur zaten. x-7 kapısı 2-3 tane veriyormuş. Bu biraz adaletsizlik değil mi ? Oyuncu kazanmak için oyunu kolaylaştırıp düşüncesizca zor bişey yapalım diyerek oili çıkardıkları ne kadar belli.

2. dostum seprom olayına katılıyorum fakar oil işi için ben 3 gemiyide aldım nasıl aldım hiç x7 yapmadım syborgu zaten dediin gibi günlük ödüllerden gelenlerle aldım dier 2 gemiyi ise 3 hafta önce spaceball etkinliği vardı orada 850 küsür oil kasıp aldım oyunu sürekli takip edersen mutlaka her yeniliğin bir kolayını getiriyor darkorbit bence saçma ama mutlaka bir kolayı oluyor önemli olan her gün takip etmen

3. O spaceball etkinliğine deyinecektim. Ben 5 serüven kutusu görevini 6-7 kere alıp iptal ettim. Sana yemin ediyorum görünüşünü bile göremedim o kutuların. Kaç gün kovaladım ama etkinlik boyunca anca 3 tane normal spaceball kutusu toplayabildim ?

4. Aria

Aria User

Bot vardı, millet sinek almış. Ben kestim adamlar topladı. En sonunda chat söyleyince ban yedim..

Etkinlikler, bize yapılmamaktadır. Sadece elit klanlar var, çar satışı için onlara yapılıyor. Darkorbit adamları olsa gerek ^^

Şuana kadar hiçbir etkinlikte kar edemedim. ^^

5. biz ettik aga ben 2 saatte 250k rsb 200kx4 150k uri kastım yanlız şunu söliyim ilk 1 hafta işi örenene kadar 1 tane bile alamadım bu arada bot olmadan yaptım bunları onuda söliyim öle her ulaşamadıın yemişe pis demiceksin çalışıp taktik geliştirdim aldım olay bu

6. Lütfen böyle iğneleyici konuşmakla olmuyor. Ben yemin ettim daha kutunun şeklini göremedim diye. Daha göremediğim şeyi nasıl toplayım?

7. Taktik miş ne taktiği 78 tane gemi üst üste duruyor etkinlikte pet alana kadar baskaları alıyor sen tıklıyana kadar zar zor bitane belki heralde sen boş serverda oynuyorsun taktik yaptıgını düşünüyorsun yada acık bulmussundur

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Seprom bugu yapan oyuncuları supporta şikayet ediniz sepromlari silinir.

Milyon milyon x4 ü olan gemiler şaşırılacak bir durum değil. Her hafta düzenli kapı yapan oyuncularımız var. En basiti bu sayede bile birikebilir.

Oil konusunda, geçtiğimiz etkinliklerde kolayca oil kasılabiliyordu. İlerideki etkinlikler nasıl olur bilemem.

Ayrıca yeni çıkan gemilerin oyunda bazı dengeleri bozduğu aşikar. Bu gemileri kolayca vermek ne kadar mantıklı olur? Gerçi daha nasıl kolaylik yapılsın, yanlızca giriş takvimlerinden bile bir gemi tamamlanabilirdi. Siz yeni başladığınız için biraz gecikmişsiniz.

İyi forumlar.

9. bak arkadaşım 1 hafta alamadım 1 tane bile sora 3 arkadaş dedik böle olmuyor tr2 serverındayım top porta girerken portun 10 yönüne 3 ümüz mayın koyduk sora portun içine girdik top gelince normal olarak portun içi hariç herkes patlıyordu bizde çıkp her topta en az 1 tane aldık şimdi diyeceksin mayın atmak etikmi kardeşim 1.si cami bahçesinde oynamıyoz 2.si bu bir savaş oyunu oyun mayın die bir malzeme vermişse kullanmanın bir sakıncası yok 3.hiçbir hile yada bir açık kullanmadık ve etkinlikte toplam 350k rsb 200k x4 200k uri 850 küsür oil atlama kuponu vs vs kastık lütfen millete taktikmiş hile bu diye çamur atma tamammı gel öretelim oyunu sana

10. Darkorbit sesimi duymuş galiba. Günlük giriş 165 oil veriyor bu ay.

Peki TR4 gibi yoğun serverda bu mayın taktiği yapılmadığı halde oyuncular nasıl toplasın o kutuları ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.