Destek OİL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **_GüNeY_KoReLi_** tarafından 23 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 91 oili kaç kapıda elde edebilirim bilgisi olan yazarsa sevinirim.(desteksiz)

2. x-7 haritasındaki kapıyı kastediyorsan 1 oil veriyor diye biliyorum, diğerleri zaten oil vermiyor.

3. ewet karantina kapısından bahsediyorum

4. minimum 1 maximum 5 oil normal olarak diye biliyorum. Güçlendiriciyle değişir rakamlar.

5. Aliens

Aliens User

Hiç bir destek olmadan: Min:1 / Max:5, dükkan ve ödeme desteklerinin hepsi ile Min:6 / Max:10
    Yani bana soracak olursanız günlük girişleri bekleyin, bu kadar az miktar için para harcadığınıza değmeyecek. Ama destek alırsanız en fazla hep 6 Oil geldi diyelim: 16 kapıda tamamlarsınız. Desteksiz çok fazla yapmanız gerekir.

6. takvimi beklemek daha iyi diyorsun ;)

7. Aliens

Aliens User

Her zaman. ;) Önceden olsa al derdim ama artık takvimde ciddi miktarlarda dağıtıyorlar, beklemek daha akıllıca oluyor bana göre. Son 5-10 adette karantina yaparsın ki o zaman destekte çekmene gerek kalmaz.

8. mantıklı :)

9. 10 lira için bekleyeceğin 3 aya değermi bilmiyorum. . 150 oil gecen aydı tekrar gelmesi 4 ay ayı bulur. onun dısındaki aylarda 30 oil veriliyor .çek desteği 2 saatte toplarsın oili madem oynuyorsun 10 lirana acıma oyun olarak dusunma stres atıyor insan bi iki arkadas oldumu yanında gayet keyifli takılabiliyor insan.

10. öylede grup bulmak sıkıntı kimse artık pek karantina yapmıyor yapanlarda sağlam olmayan gemiler o açıdan'da sıkıntı o yüzden beklemek daha iyi olur diye düşünüyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.