Oil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 2 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oil en hızlı nasıl kasabilirim?

225 oil eksiğim var ama en kısa ve seri hangi şekilde alabilirim.

Kaç yöntem varsa yazarsanız sevinirim.

Son düzenlenen: 2 Ekim 2018
  2. Merhaba,

Öncelikle konunuzu uygun bölüme taşıdım, bu bölümde diğer yeni başlayan arkadaşlarımıza da faydası olacaktır.
    Indoctrine Oil'i hızlı kasmanın tek yolu Karantina Kapısını destekli bir biçimde yapmaktır.
    Bunun dışında takvimden günlük girişten de gelmektedir fakat bu size yetmeyebilir, bu yüzden kapı yapmanızı öneririm..

İyi forumlar..

3. Soyuz*

Soyuz* User

Aynı sıkıntı bende de var, parçalar tamam sadece oil eksik.
    Karantina dönen yok.
    Eğer paraya kıyıp 150 TL'YE 600 bin uridium alırsan 75 oil veriyorlar.
    Hadi diyelim iyice gözü kararttın 250₺ verirsen 145 oil+1.200.xxx milyon uridium alıyorsun.
    Ya da takvime düşecek bu ay düşmedi belki öbür ay belli olmaz.
    Oda 150 oil.
    Banada lazım bulamıyorum

4. KATALONYA

KATALONYA User

Biz klanca her pazar kapı etkinliği yapıyorduk bir ara :D hafta sonuna gireriz diyorduk bir türlü düzen tutturamamıştık ama hafta içi bir anda karar verip girip almıştık sayborgları ama çok gereksiz o kadar paraya ömrü billah vip katlayıcı indirim alırsınız surgeon neyinize yetmiyor diyeceğim fakat bizde öyle düşünmedik ki oil desteği alıp girmiştik sonlarda. Bu uridium çekmeye göre daha avantajlı kapıları hazrılayıp grup olarak sözleşip seri dönerseniz birikir. Tabi bir ihtimal daha var oda ölmek mi dersin yok bu o değildi ha hatırladım TAKVİM en az 3 ayda bir 150 oil büyük ödülü ay içindede 40a yakın oil verir.

5. Yaklaşık 2 yıldır oyunu oynamıyorum 1 yıldır düzenli olarak seprom atıp çıkıyorum ona rağmen 450 oil birikti siz nasıl biriktiremediniz anlamıyorum.

6. Soyuz*

Soyuz* User

Son 1yılda çıkan tüm oilleri topladıysanız birikebilir.
    Şahsen ben son 1 yılda 20 zetada son havocumu bulamadığım için oyuna aylarca ara verdim.
    Şimdi de son Herkülü 15 kappadır bulamıyorum.
    Muhtemelen yine aylarca ara vereceğim belki yeni bir sıvı ile alınan gemiler çıkacak, oil çok kolay bulunacak, cyborg çöpe gidecek.

7. Kapıya baktım kapı yapılacak gibi değil.

Sonunda 1-3 oil veriyormuş o kapıyı o oil hayatta yapmam.

O zaman girişten gelen oil ve parayla alabileceğim anlaşılan.