Olası bir ban dalgası ile sunucular birleşir mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dark9878 tarafından 24 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Oyuncular bırakır serverlar boş kalır diyen otocudur açık ve net. Bu kadar otocu arasında hesap kasıyorsam illaki benim gibilerde var oyun falan bitmez arkadaş. Yıllar sonra tekrar başladım ban mı olur ne olur bu otoculara bi ders verilmeli.

metalik988 ve ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  2. Banlama sonucu oyuncu sayısı her serverde azalırsa birleşme şart diye düşünüyorum , ki banlama olursa ben bir birleşme bekliyorum :)

3. Biz yine de ithamda bulunmayalım başkaları hakkında. Ben onları karamsar insanlar olarak görüyorum. :)

4. hedefim

hedefim User

Kesinlikle . Bizim gibi oyuna yıllarını veren insanlar bu oyunu bırakmaz . Otoculardan da bu oyuna yıllarını veren var . %70 i bırakır %30 u 0 dan devam eder . Otocıları banlayınca oyuncu kalmaz diyen arkadaşlara bu sözüm ; Bu oyunda 10 kişi bile kalsa ben bu oyunu oynarım arkadaş ... Yeterki emek veren oyuncular olsun . Yeterki otoculardan arınmış x-7 haritaları ve pala haritası olsun . 5-3 gidiyoruz pete salıyoruz ders çalışıyoruz ama otoculardan pet toplayamıyor ki . Heleki tüm gün otoya atıp sonra akşam üstü girip 5-3 te kesim yapanlar yokmu... Akıl yoksunları ne zevk alıyorlar otoya atmaktan sen oynamıyorsun ki bu oyunu . İlla bunu okuyacak otocu arkadaşlarım olacak. 1-2 gün otoya atmayıp emeğinizle kasılmayı deneseniz daha çok zevk alacaksınız emin olun yeterki deneyin . 5-3 de palaya atacağınıza bırakın pet toplasın ? Saatte 100 gg kasacağınıza 50 kasarsınız ama o kastığınız palanın emekle olduğunu görünce daha bir sevinç kaplar içinizi . Ben emeğimle oynuyorum insanların hakkına girmiyorum dersiniz . zararın neresinden dönersen kardır derler sizde bunu bir düşünün olur mu ?

5. Boşa çaba, diyelim ki 1000 oyuncu var en az %70i bot kullanıyor, botlar banlanırsa geriye 300 kişi kalıyor, sizce darkorbit karlımı çıkar bu durumda

6. Parasal olarak çıkar. Bot kullananlar uri satın almak yerine bot programlarına para ödüyorlar çünkü.

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sanırım tüm bunları Unity’ye geçiş sonrasında yaşayarak göreceğiz, fakat şu an için resmi olarak planlanan bir sunucu birleşimi bilgisi olmadığını belirtmek isterim.
    Konunu amacı dışına çıkıyor olduğundan yüksek müsadeleriniz ile kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.