Olaylar olaylar :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ЯTϾ*≈«ANATOLIA»≈*ϿTR tarafından 26 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KATALONYA

KATALONYA User

Sanki bana öyle geliyor ki. Oyun kutu botu ve savaşlar kapılar arasında geçecek haritaları öldürüyorsunuz verdiği 16 uridium en kralının ema atıyor :DD saçmalığa gel ne uğraşacağım gider pvpde kutu toplarım 1 gün 2 gün bota koyanlara daha uygun kendi ayağına sıkmak deyimi bu olsa gerek :D heyecan katmamış aksine harita bomboş.
    Dipnot: Kamufleyle gitmeyin zira saimonlar ema atıp açıyor. Yenilik anlayışına gel.

coopmen, xxkubixx ve Default001.ini bunu beğendi.
  2. DRONES

DRONES User

Böyle şeyler yokken de oyuncular heyecanla oynuyordu acaba neyi öldürdünüz oyunda heyecan arayışı ihtiyacı var.

Katılıyorum.

coopmen bunu beğendi.
  3. Kim düşündüyse güzel düşünmüş ama anlaşılan düşünen arkadaşlar pek halden anlamıyorlar. Abicim alt seviye haritalarda takılan grup yeni başlayan grup. Üç kuruş uri veren yaratığa ema, yavaşlatıcı attırıp o üç kuruşu kazanmayı da mı işkenceye dönüştüreceksiniz? Yahu hadi üst seviye haritalardakileri anladık, devoyu, siboya eh tamam dedik de bırakın garibanlar mordonu bari rahat kessin. Arkadaş ben şurada 3-8 de streunerlerin pusula bozmasından kanser oldum 3 level adam ne yapsın?

KATALONYA bunu beğendi.
  4. Sputnik

Sputnik User

Bana daha çok ordaki yaratık botçularını zora sokmak için yapılmış bir adım gibi gözüktü.

5. LARK1988

LARK1988 User

Alışmaya çalışmak gerek kardeş, hayırlı işler

6. oben

oben User

bu değişikliğin duyurusu yapılalı bir yılı geçti şimdi geldi iyimi oldu kötümü oldu yoruma açık...

7. oben

oben User

iyide bunun bota ne zararı olacakki aksine üst haritalarda botların işine yarayacak son güncelleme ile yaratık davranışlarıda değişti artık yaratık oyuncuyu gördüğü gibi uzaktan başına yığılmıyor..eskiden yaratıklar toplanıp botları rahatsız ederdi arada bir tamire giderdi botlar şimdi rahat ettilir..demekki botculardan gelen bir talepti..

neor bunu beğendi.
  8. KATALONYA

KATALONYA User

Merhaba Uzay Pilotları,

Bugünkü güncellemeden sonra NPC'lerin yeni davranışları hakkında bazı sorular / endişeler hakkında geri dönüşler aldık.

Bu değişiklikler nispeten küçüktür ve sadece oyundaki hemen hemen her NPC'nin önceden olduğu gibi aynı davranışı izlememesi için yapılmıştır.

Umarız bu küçük uyarlamayı beğenirsiniz keyifli oyunlar. ---BEYAZ MOD ALINTI.---

ummadık güncelleme bazen küçük bir sinek gibi olabilir.

9. Glamdring

Glamdring User

Scrap uri ve rütbe kasan eski haritadaki botlar için güzel bi düzenleme olmuş umarım onları bi nebze yavaşlatır banlanana kadar.

10. Şu an botlar kris ve sibelonit kesiyor onları etkileyen bir durum yok...

11. Saimon beni işaretlemeden ema atıyorum.. 4 Uridyum alıyorum 500 veriyorum. Bence o beklenen savaşlar x-3 ve x-4'te yakın. :p Şaka bir yana düz bir şekilde yaratıkları kesmektense düşük seviyeler için farklılık olur. Değişiklik iyidir.

JUPlTER bunu beğendi.
  12. akdeniz adminim bişi sorucam almnaya forumunda 4 gün önce bu yaratıkların bu şekilde olacağı açıklanmış bizde ise yaratıklara özellikler geldiğini siz bizden öğreniyorsunuz allah aşkına supportun türkiyeyi bu kadar umursamaması zorunuza gitmiyormu şayet oyundan yeniliklerden sıkıntılardan bihabersiniz üstüne size yazdığımız sıkıntıları(enbasiti pro cubi görevlerim sıfırlandı supporta yazdım support 1 aydır cevap vermiyor)üst ekibe sürekli yazmanıza rağmen hiçbir problemin almanya tarafından ciddiyebile alınmaması(sorunun çözümünü geçtim çözemiyoruz görevleri sıfırdan yapın bile denmemesi)cidden sizin canınızı hiç sıkmıyormu yani sizdemi bu kadar umursamazsınız dier modlarda aynı şekilde eskiden admin dedinmi bi dururduk şimdi admin mod cm bunların tek yapabildii çet banı atmak yani ben mantıklı bi yanını bulamıyorum sizce bu işler mantıklımı ve sizin hiç canınız sıkılmıyomu hamburgun bu tutumuna allah aşkına samimi bir cevap istiyoruz

13. Merhaba,

Yaratıklarla ilgili güncelleme hakkında bizlere de bilgi gelmiştir. Sadece önemli bir durumdan dolayı yayınlanması gecikmiştir efendim, bu konuda sizlerin anlayışlı olacağını düşünmekteyim.
    Genel olarak teknik sıkıntılarla alakalı raporlamalar bildiğiniz üzere yapılmıştır.
    Almanya bu konuda bilgilidir fakat yoğunlukları ve teknik sorunların giderilme durumu kısa sürmemektedir. Bizlerde sizlerin mağdur olmasından dolayı bu durum hoşumuza gitmemektedir. Biz ekip olarak elimizden geleni yapmaktayız, Merkez Ekip'e bildirim yaptıktan sonra bu olay bir şekilde çözülür gözüyle ne zaman çözülürse çözülsün gözüyle bakmıyoruz ve sürekli bildirim yapıyoruz.
    Sizlerin bu konuda biraz daha sabırlı olmanızı ve beklemenizi rica edeceğim..

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.