Oldukça Adil Hitac çekilişi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeMoNs tarafından 6 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeMoNs

DeMoNs User

Hitac çekilişi gerçekten adilmi oldukça gelişmiş oyuncuların oyuna yeni başlayan oyuncuları defalarca keserek 100 lerce kapsül yollayıp işine yaramayacak ödüllerin onlara çıkması bi oyuncunun aynı ödüle attığ kapsüllerle defalarca katıla biliyor olması nasıl bir mantısızlıktır bu oyun taze kan istemiyo resmen kan kaybı yaşamamak için etkinlik düzenliyor bir oyuncuya 2700 oil çıkmasının mantığı nedir yeni başlayan oyuncuların bu kadar mı değeri yok Darkorbit için Bütün etkinlikler zaten full olanlar için full olamayan ne yapsın ya para çeksin fullesin yada 3 partiye yönelsin gerçekten bumu yani eventlere şöyle bi gözden geçiriyorumda demaner en fazla vuranlara atar gelişim aşamasında adam yapamaz spaceball sağlam klanlar tarafından yönetilir zar zor çöp çalabilir gelişmemeiş gemi ice girersiz dışardan adam getiren klan seni kestirir mapten oyundan çıkartır terror kapısı getiriyosunuz kapı uber zor gelişememş adam yapamaz vs. Diyeceğim o ki etkinlikler etik değil düzenleme gerekiyo adaletsiz saçma ve herzaman fullenmiş adamı destekler nitelikte ben isterdim 450 oil kazanamak ama eminimki 450 oillerin hepsi sayborgu zaten olan oyunculara çıktı benim gibi çoğu oyuncuda ordan 450 oil belki çıkar umidi ile görevden kapsül atmıştır lakin fullenmişlerin 500 kapsülünden ne fırsat kalaki bize çıka adam 450 -450 oil alıyor son olarak diyeceğim şudur darkorbit gerçekten yeni oyuncu ihtiyacında değil elimizdekini kaybetmeyelim kafasında böylede zamanla azalarak biticek .

.EAGLE. ve -Star- bunu beğendi.
  2. -Star-

-Star- User

Şu oyunda eskiden etkinlik kutularından UBR-100 çıkardı,ne zamandır SAR-02 çıkmaya başladı o zamandan beri bir gerileme...

3. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Evet Hitac çekilişi yapıldı. Yalnız ödüller tamamen sahiplerine dağıtılmadı daha dağıtılma aşamasında. Bu şu kadar ödül aldım şu bana çıktı türünden paylaşım yapan her üyeye itibar etmeyin . Bazı üyeler troll amaçlı paylaşımda bulunuyor. İşlemler tamamlandığında duyurusu yapılacaktır.

İyi forumlar.

.EAGLE. bunu beğendi.
  4. DeMoNs

DeMoNs User

Modum dağıtılmamaış olsada sonuç olarak kazanan kişilerin seyir defterinde gözüküyo diye biliyorum
    • Hitaç Çekiliş Sonuçları
      • Kazanan pilotlar seyir defterlerinde ödülleri görebilirler, lakin şu anda tüm ödüller aktarılmamıştır. Ödüllerin aktarılması devam etmektedir, durumun farkındayız ve en kısa sürede sürecin tamamlanacağını bekliyoruz.
    paradoks moduuzun paylaşımındaki yazı

5. yine hüsran, kalbim kırıldı. bi umutla kapsül biriktirip katılmıştım ama bana çıkmadı sanırım.

6. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Evet farklı bir şey söylemedim ama öyle anlaşılmışım. Demek istedeğim şu kadar aldım diyen her üyeye inanmamanız. Ki çekiliş de kazananlar tamamen şans idi.

İyi forumlar.

Merhaba,

Kısmet değilmiş. Bizede çıkmadı bize de hüsran bizimde kalp kırıldı . Bir daha çekilişinde şansımızın olması dileğiyle :D

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.