Olumsuzlukların Kaldırılamaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 12 Ağustos 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Benim en çok merak ettiğim konu budur. Oyunun gidişatı hakkında olumsuz en ufak bir geri bildirimi bile nedensizce aşırı tepki gösteriyorlar.

Yanlışları söylüyoruz, söylüyoruz ki oyunun eski güzel günlere dönmesini hepimiz istiyoruz. DarkOrbit bir tutkuydu ama bu tutkuyu bitiren oyunun geliştirici ekibi ve ilgisiz yöneticileri oldu.

Kimse kusura bakmasın ama eleştiri kaldıramıyorsanız, geri bildirimlere kapalıysanız bu oyun için forum yönetmenin, işletmenin manası yok.

Hepinizin başında bir supervisor vardır elbette ancak burada en büyük sorun hala oyuncuları suçlar uslupla konuşup ortalığı karıştırdıklarını iddia edip konularına kilitleme durumu oluyor.

Eleştiri kaldıramıyorsanız forumu kapatın bu kadar basit. İnsanlar yapılan yenilikleri beğenmiyor ve getirilen ürünleri beğenmiyor bu kadar basit. Bence bir insan beğenmediğini gayet açık net söyleyebilmelidir. En ufak şeyde onu kitle bunu sustur, bak kafana uçan bann atarız vs.

Geçin bunları, bu sadece oyuna zarar verir oyuncuları oyundan soğutur bu kadar basit.

Eski DarkOrbiti arıyor insanlar hala bunu görememek bence büyük bir kayıp.

-UZMAN_ADAM- ve ***_CRATOS_*** bunu beğendi.
  2. Kim eski darkorbiti arıyor?
    Şahsen ben eski darkorbiti arıyorum ama taaa 2006-2010 yıllarında ki darkorbiti

O da gelse şuan oynanmaz zaten oyun kaplumbağa gibi gözüküyor...Kimse oynamak istemez herkes kendini kandırmış olur..

Teknoloji ilerliyor...Her yil yeni akilli telefonlar cıkıyor...Hep yenisine özenmiyormuyuz insanlar olarak??? Neden hala nokia 3310 kullanmıyoruz??

Şahsen ben şuan oyunun grafiklerini oynananabilirliğini ve işleyişini cok seviyorum sürekli yeni birşeyler cıkıyor ve insanlar bir şekilde oyalanıyor...BUnu alıcam bunu alıcam diye

Mesala pusat gemileri, Oyuna bir heyecan kattı...

Zaten biz oyuncular şunu öğrenemedik bir oyuna yenilik gelmezse o oyun zaten kapanır...Yenilik gelmeli ki kendini devam ettirsin..

Oyunun şuan savaş stratejiside cok güzel aslında darbe puanları cok fazla kalkanlar...Yeni gemiler savaşlar daha uzun sürüyor modüller var...

Herşey cok güzel

Fakat oyun da tren diye birşey var ve bu tren illeti yüzünden insanlar savaşamıyor..İşte oyunu bu bitiriyor...Şahsen ben oyun eskiye dönsün istemem tren kapatılsın yeter..Herkes eliyle savaşsın adil bir oyun olsun..

Fakat bunu kapatacak olan kişiler tr adminleri değil tr takımı da değil her seferinde gelip buraya 1 milyon konu acmak sıkmadımı?

Bende hep bunu anlatmak istiyorum işte...OLmuyor düzelmiyor...Ne yapmamız gerekli??? Tr takımı ne yapabilir elinden ne gelebilir?? 1 milyon konu acıldı 2 milyon konu acılsa bunlar kapanacak mı?? Hadi o zaman 2 konu yapalimk yeterki kapansın.

Misal sende şimdi binlerce şikayet edilen bir konu daha oluşturdun yine bir sürü kişi gelecek tartışacak kavga cıkarmaya calısacak yine kitlenecek...

Bu sorunların kaynağı ve cözümü tr takımı yada tr adminleri değil..Neden birbirimizi üzüyoruz ki???

Mesela neden hala unity icin bir adım atılmıyor bunu tartışalım....Darkorbiti seviyormuyuz??? Seviyoruz değil mi neden hala unity sistemine gecemiyoruz...

Bu daha önemli bir konu işte

Saygılarımla

3. Ben unity'i unutmuştum , bu istemci üzerindeki DarkOrbit unity'e geçene kadar geçici bir çözüm denmişti ama sanırsam 1 yıldan fazla oldu :oops:

Dontforgetme bunu beğendi.