Onboard Ekran KartıI Driveriİ Yükleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yavuzhanozel tarafından 12 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar benim pcim onboard ekran kartı üzerinden çalışıyor.ancak bu onboard ekran kartımın sanırım ekran kartı yüklü değil aygıt yöneticisinde standart vga bağdaştırıcısı olarak gözüküyor.Drivermax programıyla yükledim sürücümü ancak restart attığım zam an mavi ekran çıkıyor ve başlangıç onarmaya atıyor pcyi niye oluyor bu yardımcı lursanız çok minnettar kalıcam çok saolun şimdiden

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İlk olarak konuyu yanlış yere açmışsın konuşması köşesine açman lazımdı.

Konuya gelirsek onboard ekran kartı hakkın bilgi varsa internet üzerinden araştırabilirsiniz. Genelde anakart driver'ları ile birlikte olması gerekiyor. Daha iyi bilen varsa yardımcı olacaktır. :)

0BLIVI0N bunu beğendi.
  3. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle Konuya cevap veren Kıyamet Arkadaşımıza Teşekkürler.

Konunuz Uygun bölüme Taşınmıştır.

Konuya gelecek olursak Eğer Garantisi bitmemiş ise Satın aldığınız firmayada baş vurabilirsiniz.

Değilse Arkadaşımızında dediği gibi internetten araştırınız.

iyi forumlar.

4. internetten bayağa bi araştırdım ama ssonuç bulduğum şeyler drivermax gibi programlar yükledğimde de üstte yazdığım gibi oluyor driverimı buldum ancak indiremiyorum. chrome9 HC IGP DRİVER adında bir sürücü.internete bunuda yazdığımda bşi çıkmıyor drivermax filan çıkıyor dediğim gibi işte nabıcam bilmiyorum.

pcnin kendisi 14 yıllık :) ayrıca anakartın garantisinden bahsediyorsanız bilmiyorum anakartım MSİ PCNİN TAM ÖZELLİKLERİ :
    System:Windows 7 Starter(32 bit )

Installation time:03/08/2016 10:09:26

CPU:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz

Memory:1024 MB DDR2 665

Disk:250 GB

Display adapter:Standard VGA Grafik Bağdaştırıcısı

Motherboard:CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S. CASPER SLP 1.0-2.0(VIA P4M900/CN896/VN896/PT890)

Monitor:19.8 inch, 1280 x 1024

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Haziran 2016
  5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Keşke yardım edebilsem ama bu konulardan çok fazla anlamam :D Daha kötü olmaması adına sessizliğimi koruyorum :D Yardım edecek birileri elbet çıkacaktır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.