Onca bot varken neden ben çembere alınıyorum?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve desperado*47 tarafından 3 Nisan 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar,
    Yumurtalardan ışıltılı ganimet anahtarı çıktığını farkettim bende daha fazla toplayabilmek için x2 katlayıcı alıp hem elle toplayıp hemde Pete toplatmaya başladım. Bir süre sonra sistem beni beni çembere almaya başladı siyah veya kırmızı kutulardan hangisini istediyse toplayıp bekledim hiçbir sorun yok ama 15 dakkada bir aynı şeyi yapıp duruyor.. Sürekli çembere alınıyorum. Haritalarda onca bot varken neden bizi çembere alıyor anlamış değilim.. üstelik botlar 7/24 durmadan kutu topluyor. Zoruma gidiyor.

Para harcayıp emek verdiğim oyun bana hileci muamelesi yapıyor ama emek vermeden kutu toplayan hesaplar tıkır tıkır götürüyor malı...

Allergichen bunu beğendi.
  2. Yok arkadaş, yıllardır bota çözüm bulunamıyor bir türlü. Yasaklasan da kullanıma devam ediyor. Bot kullanmayan dürüst oyuncular da bir süre sonra bota yöneliyor ister istemez. Olaya bence farklı yaklaşmak lazım. Afrikadaki gergedan boynuzu avcılarına bir türlü çözüm bulunamıyordu, en sonunda hayvan severler gergedanların boynuzunu, gergedana zarar vermeden kestiler. Bunun sonunda avcılar da gergedanlara zarar veremedi. :)
    Ne alaka denebilir. Demek istediğim şu: Darkorbit, otomatik kasılma getirsin. ( kendi bot sistemi yani ) Kural olarak ise bir IP'den tek bir hesap bağlanabilir ve Darkorbit açık iken başka bir program çalıştırılmasına müsaade edilmesin. ( Bunu yapan oyunlar var bildiğim kadarıyla ) Oto kasılan gemi yapılsa, katlayıcı da alan olur, vip de. Benim fikrim bu. Yoksa bu işin önüne asla geçilemez...

Allergichen bunu beğendi.
  3. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Düzenli olarak banlamalar yapılıyor. Ama bu yetersiz kalıyor gördüğümüz kadarıyla.. Umarım çözülecektir.

4. Yani diyorsun ki bu konuda biraz ödün verirse hem kendisi daha çok kazanacak hemde oyuncu
    Umarım çözülür de rahat rahat oynarız

5. Bu soruyu ben de sormak istiyorum. Etrafımda botlar harıl harıl çalışırken ben bileğim acıyana kadar oynuyorum fakat saat başı çembere alınıyorum. Botların çözemeyeceği bir sistem getirmeniz lazım artık. Ne bileyim mesela fare imlecini takip edecek bir eklenti yapılsın, hileciler direk işaret atıyor zaten ordan bulup hepsini şutlarsınız.

6. smoonrise

smoonrise User

Banlamalar sonrası foruma gelip yazanlar yada manupüle etmek için farklı yöntemler peşinde olanlardan çıkarılan sonucu göre Bot - Otomatik işaretlemeye henüz ban vermiyorlar / veremiyorlar , oyunda aktif olan elle oynayan sınırlı sayıdaki kişerlerin geri bildirimleride bunu destekliyor konumda , zaten merkezi kendiside bunu direk söylemiyor / söyleyemiyor Bot - Tutucu banladık diye , banlamalarda 8li yapuşuk uyurgezerlerin çoğalması oyunu tamamen oynmaz halde bırakması sonucu unutulmuş halde olan yeniden başlayan bir yöntem ve çoğunu gelen şikayetler ile yapıyorlar .

Tüm bunlar sonrası sağda solda tesbit edilen yapuşuk uyurgezer harici herkesin dükkanı tıkıt tıkır işliyor okulda işyerindeyken gemisini kasıyor uzaktan uzaktan ve akşam gelincede oyunda tuttuğuna sımsıkı sarılıyor , eğer arkadaşlar yanılmıyorsa yeni etkinlik Tutucular Araasında Galaktik Çekişme olacak bu hile çıkalı neredeyse 3-4 yıl olacak ama hala oyuncuların medur edildiği adaletsiz etkinliklere devam diyor ama gelişme merkezde eskiden oyunda hile yok bizden iyi bilemezsiniz diyorlar şimdi oyunda hile olduğunu kabul ediyorlar .:D;)