Onca şikayete rağmen !! 2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 1 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu konuya iyi bakın modum çünkü burda yazdıklarım tek tek çıktı okadar ilgisiz ve alakasızsınız ki resmen baştan salmaya çalıştınız işinize gelmeyince konuyu kapatma support ise otomatik cevap yazıklar olsun supporta attığım mesaja bakın

Yani ben videoyu boşuna çektim botçunun günde 70-100 milyon tp kasması devam edicek tabi 25-30 k rp de sonra urileri beleşten biriktircek oh ne güzel oyuncunun adaletide olmayacak aynı cevaplara devam ediceksiniz tebrikler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Kasım 2015
  2. kardeşim moralini bozma ama bu mesajı supot okudumu şüphem var bu mesaj OTOMATİK mesaj banada hep ayni mesaj atıyorlar...

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;
    Forum Kuralları

XIX. Üyelerin support ile yaptıkları görüşmeleri forumda veya başka bir yerde paylaşmaları yasaktır.

XIV. Forum kullanıcılarının forum içi/dışı link paylaşmaları yasaktır

Size önceki konunuz da bilgi verdim. Bu tür kanıtlar ile Support ' a başvurmanız gerektiğini belirttim.

Forum üzerinden bizim yapabileceğimiz bir şey olmadığını söyledim.

Gönderdiğiniz video yeterli görülmemiş olabilir dedim.

Gönderdikleriniz incelenir ama bu incelemenin sonucu ne çıkar bilinmez.

Ayrıca Amerika Sunucularında oynadığınızı , İhbar Ettiğiniz kişinin Türkiye Dışında bir oyuncu ise , Dark Orbit Türkiye Ekibinin doğrudan müdahale etmeye yetkisi olmayacağını da söyledim.

Dilerseniz bu durumu , Bir de ABD ( EN ) Forumunda dile getirin. Bakalım onlar size bizden farklı bir şey söyleyecek mi ?

Ek olarak , Support görevlileri ile ilgili şikayetleriniz , Support ' a yapabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.