Online Kullanıcı Bulma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 15 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Darkorbit oyununda her geçen gün online kullanıcı oyuncu azaldı. Oyuna yeni kayıt olan oyuncu da yok. Darkorbit sosyal medya üzerinden reklam yapsın. Oyun artık bitme noktasına geldi. Oyuna yeni özellikler gelsin. Örnek olarak tüm gemilerin özellikleri birebir aynı seviye de olsun. Yükseltme modüllerini dükkandan uridium ile satın alınsın. LF4 lazeri dükkandan satışa sunulsun. Günlük görevlerin uridium verilmesi 2 katına çıkarılsın. NPC rahatlıkla kesen %100 hasar veren yükseltme modülü çıkarılsın. X1 lazeri sınırsız olsun. X2 lazeri credi ile satın alınsın.
    Darkorbit online kullanıcı çeksin. Oyun hareketlensin. Sosyal medya reklam yapsın. Oyun yoksa bitmek üzere artık hiç kimse kalmadı.

2. oben

oben User

tamam.

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  3. Baskına gidiyorum ama ortalıkta kimse yok. Olanlar da otomatiğe bağlamış kişiler oluyor. Haritalar kamufleyi görebilen ve kapılara kaçabilen İHA'larla dolu.

=).

4. Ya da tekrardan server birleştirmeye gitsin. Böylece haritalardaki oyuncu sayısı çoğalır. :D

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz durumlarla ilgili pek çok konu daha önceden açılmıştı. Dilerseniz sizler için hazırlamış olduğumuz Güncelleme ve Fikir Havuzu İndex konusundan daha önce açılmış olan bu konulara ulaşabilir, görüşlerinizi belirtebilir ve gerçekleştirmeleri adına destek olabilirsiniz.
    Şey olsun hatta, her sunucu kendine lokasyon olarak en uzak olanlarla birleşsin. Pingli, ışınlanmalı vsler atalım :p :D

İyi forumlar

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. Ben tr2 oyuncusuyum ve x5, x6, ve x7 haritaları oldukça dolu. Hatta fazlasıyla dolu neredeyse 2008-2009 gibi. Fakat bu oyuncular sürekli deli gibi npc kesmekle meşguller hatta blighted tallon kesince içinden çıkan ufak npclere direk dalıyolar. Oyuna uzun bir süre ara verdiğim için ciddi olarak soruyorum bilmediğimden. Bu oyuncular bot falan mı yoksa hepsi gerçekten bilgisayarının başında sen ben gibi insanlar mı ?
    Bu ekran görüntüsü de gece 3e ait bir görüntü.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Aralık 2019

7. Sence ? :)

8. Se7en

Se7en User

bot kardeşim bot hile sen kendin boşa yoruyorsun bunlarla baş edemesin darkorbit insallah banayacakmıs bunları gelde inan insallah banlar .

9. Nasıl ya ? Yani kutu toplayan botlardan sonra insan gibi npc kesen botlarda mı türedi oyunda :D

10. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Önerileriniz dikkate alınacaktır. Mesajınız ilgili birime iletilmiştir.
    konu amacı dışına çıktığından ötürü kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.