Online sayısı çok ama çok AZ BİRLEŞME OLSUN TEKRAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •İ•M•P•Д•R•Д•T•O•R•™ tarafından 3 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 SUNUCU BİRLEŞTİRMESİ HİÇ BİR ETKİ YAPMADI TEKRARDAN SUNUCU BİRLEŞİMİ OLSUN TR1 VE TR2 OLSUN ÇÜNKÜ SİZDE BİLİYORSUNUZ BU ŞEKİLDE OYUNDAN KOPMALAR OLCAK ONLİNE KIMSE YOK BOŞ BOŞ GEZIYORUZ BASKINA GİDEMİYORUZ MAPLARDA PLAYER YOK. ALTTA YAZIYOR BİRLEŞMESİ İÇİN Bİ KAÇ NEDEN EMİNİM BENIM GİBİ DÜŞÜNEN VE BAŞKA SEBEPLER EKLEYECEK ARKADASLARDA VAR OYLAMA YAPILSIN TEKRAR BIRLEŞME İÇİN DESTEK OLUN ARKADASLAR YORUM YAPIN PARA YATIYORUZ VE KEYİF ALMAK HAKKIMIZ Bİ DÜNYA PARAYI BEN BASKIN ADI ALTINDA BOŞ MAP LARDA GEZMEK ZAMANIMIN ZIYAN OLMASI ICIN YATIRMIYORUM. AKTİF OLMAYAN HESAPLAR BELLİ HEPSİNİ KAPATIP ŞÖLE GÜZEL DÜZGÜN 2 SERVERLE EMİN OLUN ÇOK OYUNCU KAZANIRSINIZ OYUNCU KAZANMA UMRUNUZDA OLMAZ AMA BU OYUNCULARDA PARA İLE ALIŞVERİŞ YAPACAK SİZİN İŞİNİZE GELİR

Oyun yönetimi oyun adminleri oyun yapımcıları yaratıcıları oyunu resmen paraya çevirdiginizin farkındamısınız farklı farklı güç dengesini bozucak şeyler geliştirme seviyesini bozucak şeyler asla ama asla para yatırmayan oyuncuları dusunerek bi geliştirme yapmadınız surekli çıkardıgınız yenilikler hep parayla tamam ben alıyorum param var hiç sorun degil ee karşılıgında biz kımle savaşacagız kimleri kesecegiz kimler bizi kesecek ? GÖRÜYORSUNUZ İŞTE
    tr1 tr5 birleşti sıralamaya bakıyorsunuz 10.000 tane isim gözüküyor nerede bu 10.000 isim açmıslar bırakmıslar bu sunucuda oyunu oynayan 10.000 kişi degil bu oyunu oynayan 500 600 kişi serverleri bırleştirdiniz oynayan sayısı bu online sureleri yüksek olsa bu kişilerin 500 600 bile yeter giriyosun butun mapları geziyorum baskındayız diye adam kescez harıtada kimse yok görevlerinize zaten bir yorum yapmıyorum böle alakasız saçma şeyler olamaz oyunda goli yok göreve bak saturn goli kes yaw senın oyununu oynayan normal goli yok sen tasarımlı istiyorsun 10.000 tane uzaylı kes yaw oyunu oynayan 100 kişi var mapa giriyorsun 10 kişi var ee sürekli aynı kişiyi kescez bu seferde yan hesabın çok kesmişsin ban yiycez yaw biz napcaz

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konunuz bölüm kurallarına uymadığından kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.