Online Süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 14 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bir oyuncu ne kadar online olabilir arkadaşlar.

Yani oyunda hiç yemeden içmeden hiç işi çıkmadan pc başında ne kadar çok zaman geçirebilir?

tr1/5 serverinde dikkatimi çeken sadece şu iki oyuncuyu ne zaman görsem aktifler.

xxx ne zaman grup atsam sürekli oyunda bu da imkansız bir şey.

Bu durum kesinlikle incelenmeli diğer oyunculara haksızlık olmaktadır.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Mart 2021
  2. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Bunu bilemeyiz açıkçası. Kimdir, nedir, nasıl şartlar altında bu oyunu oynuyordur. Demek ki vakti bol :)
    Fakat yine de aklınızı kurcalayan bir takım etkenler var ise kanıtlarınızla birlikte Support'a başvurup hesabın incelenmesi talebinde bulunabilirsiniz.

Herhangi bir tartışma ortamı yaratılmaması adına paylaşmış olduğunuz nick tarafımca kaldırılmıştır.

İyi forumlar.

3. Belki de insanüstü bir varlıkla karşı karşıyayızdır. :) :D Öyle ki 24 saatin nerdeyse 20 saati oyunda olanlar var. :) 15 saat online olanlar var. :D :)

Nerdeyse yemeden , içmeden , uyumadan vb bir çok işlevi yerine getirmeden yaşayabilenler var. :) Acaba aramızda uzaylılar mı yaşıyor ? o_O :eek: :D
    Neyse :)
    Konu kim olduğu , ne olduğu değil de "nasıl şartlar altında oynuyordur" derken ? :) "Silah zoruyla mı oynatıyorlar acaba" gibi deli bir soru aklıma geldi. :D :)

Vakti bol olabilir ona kimse bir şey demiyor da hani normal şartlarda bir insan evladının da yapabilecekleri bellidir. :) :D Fizyolojik ihtiyaçların yanında Sosyolojik ihtiyaçlarda var. :) Hadi diyelim ki bu arkadaşlar asosyal hep evdeler. :D Yahu peki fizyolojik ihtiyaçları da mı yok ? :D

Yani yemek , içmek , uyumak vb ( bir kaç şeyi yazamadım :D ) gibi ihtiyaçları da mı olmuyor ? :)

Tamam buldum. :) Bu arkadaşlar uzaylı ve kılık değiştirip aramızda yaşıyorlar. :D :)

4. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhabalar,

Oyunu oynayan engelli arkadaşlarımızın da olduğunu unutmamak gerekiyor :) Asosyal demeyelim de, asosyal olmak zorundalar diyelim. Tek sosyal olabildikleri yer bu oyun platformu olunca, aşırı derecede online olmaları bana pek anormal gelmiyor.

İyi forumlar.

5. smoonrise

smoonrise User

Çok basit bu tür durumların açıklaması ;

Ya birden fazla kullanıcı ile oyun saati hızlı ilerliyor genelde rütbe sıralama kasan hesaplar . Yada bu amaç ile oyuna devam edenlerde olur yada bot kullanılıyor aynı amaçlar için yada savaşmak için bol bol elit olsun diye sürekli online botta yani ülkemizin koşullarında gelen elektrik parası oyundaki egodan küçük olduğuna göre :) saatelerce botta rütbe sıralama ve elit için uri gg kasması normal diye düşünüyorum şahsım adına .

Fakat imkansız süreli kanıtlasan bile mesela oyun saati ile açılış tarihi 7/24 online olmayı eşitliyor olsa bile yada 2-3 saat uyku yemek ihtiyaçlar için vakit kalsa bile yine kanıt olmaz merkez tarafından zamanında bu forumda yabancı serverda TÜRK sıralama oyuncularının ortalama günde 18 - 20 saat kullanımından banlanıp ceza aldıklarını sıralama rütbe düştüklerini okuduk burada açıkça ima ettiğim anlayan anlamıştır . Hatta başkasının şahitliğine ihtiyacım yok 2 kardeş aynı ev aynı bilgisayardan albay rütbesi tutarken merkez tarafından ban aldı verilen cevap mailinde ise hesap paylaşımı olarak ceza verilemediğinden ( birçok rütbeli hesap halen abi abi diye peşinde koşanlar tarafından heves ve ego kullanılıp hades görev etkinlik kastırılıyor faklı Ip den birden çok giriş ile ) bu albay hesaba normal insani ihtiyaçların karşılanamayacağı sürede oyunda online olmak diye ceza verildi :)

Tabiki bu eski zaman 8 iris yada 10 iris ilk zamanları havoc herkül zamanı olması lazım bu oyunda bir gerçek varki kimin ayağına kimin menfaatine dokunduğuna dikkat edeceksin bu değiştimi bilmem ama defalarca supporta yazdım kanıt attım haftanın 6 günü low kapısı 1 günü hades dönen hesap dolu oyunda yada 15 gün 1 ay low sonra indirim ile abg dönen gemi tabiki bunlar kendi kendine dönen gemiler elektrik kesilmediği sürece :) daha fazla eleştirirdim ama yoruldum birisi devam etsin bizim yerimize :)

6. Şimdi açıkçası bahsettiğiniz arkadaşları kastetmediğimi anlamanız lazımdı. Yani bu yazdıklarımdan çıkardığınız sonuç bu ise bir şey demiyorum. :) :D

Bu arkadaşlar o zaman uyku uyumuyor , yemek yemiyor , çay-kahve-kola vs içmiyor veya WC filan da gitmiyor.

Diğer sağlıklı arkadaşlar gidiyor anlaşılan. Bu oyunda anormal sürelerde oynayanlar hep engelli vs olan arkadaşlar galiba o_O

Tamam ben herşeyi anladım. :)

Kolay gelsin. :D

7. .Sancak.

.Sancak. Guest

Diye de belirtmiştim oysa ki. Siz de eskiden takımda yer almış bir arkadaşımızsınız. Her ihtimali göz önünde bulundurmamız gerektiğini biliyor olmanız lazım. Darkorbit ekibi, sürekli online olan bir oyuncuya "bu kesin bot hadi bunu şikayet edip banlatalım" veya "bu sürekli online hadi bunu banlayalım" tarzı bir yaklaşımda hiçbir zaman bulunmadı. Tekrar söylüyorum, kanıtlarınız ile birlikte şikayet etme hakkına elbette sahipsiniz. Fakat eskilerden birinin bu tarz yaklaşımlarda bulunması hoş olmuyor.

İyi Forumlar.

8. O belirtmeyi bana değil konuyu açan arkadaşa yazmıştınız. :)

Doğrudur , eskiden takımda görev yaptım. Her ihtimali göz önünde bulundurmak gayet normal ama yine de mantıklı olanları diye düşünüyorum.

Peki sürekli online olmak gayet normal bir durum ben yanlış düşündüm. :) Eskilerden birisi olmam yanlış bir düşüneye kapılmayacağım anlamına gelmiyor.

Haklısınız, sürekli online olmakta bir sıkıntı yok. Kesin bir kanıt olmadan bir şey yapamıyorlar.

Kolay gelsin. :)

9. tryhardD

tryhardD User

Sancak modum, bu dediğiniz 1 gün olur 1 hafta olur hadi taş çatlasın 2 hafta ne olursa olsun. Bir hesap 6 ay boyunca veya 1 sene boyunca günlük 20 saat online olamaz böyle bir şeyi hiçbir şeyle açıklayamazsınız ki sağlık açısından da düşünürseniz ölür... Kendimden örnek vereyim bilgisayarda takılmayı çok seven biriyim 4 yaşından beri oyun oynuyorum en boş vaktimde bile günlük online sürem 12 saati geçemiyor ihtiyaçlarımı gidermek için ara vermem gerekiyor ki daha iş sahibi değilim. O bahsedilen hesapların çoğunun sahibi de 30-40 belki de 50 yaşında işi gücü ailesi olan insanlar... Artık bu konuda iyi niyetli düşünmeyi bırakmanızı tavsiye ediyorum hadi almanyadaki ekibi anlıyoruz kendilerince sebepleri var da sizler de böyle yazınca şurada kalan birkaç oyuncu (kaldı mı emin de değilim :D ) iyice çileden çıkıyor. Cidden hala böyle bir ihtimal olabileceğini düşünüyorsanız kendinize bir harita belirleyip 1-2 aylık süre boyunca orada gördüğünüz oyuncuların nicklerini günlük köşeye not almanızı ve gemi durumlarını da kabaca not almanızı rica edeceğim. Eminim ki gemisi 2 ay boyunca aralıksız kasılıp gemiye ekstra bir iris bile alınmayan oyuncular göreceksiniz...

10. #Avicenna

#Avicenna User

adamları bu kadar iyi tanıyosan ne yaptıklarını gayet iyi biliyosun demek ki. bul kanıtı banlasınlar. ( buna inanmayı canı gönülden istiyorum ama binlerce kanıt koysanda önlerine banlanmazlar)

tryhardD bunu beğendi.
  11. s.a arkadaslar bence bazı kapıların saatı olmalı gıbı gelıyor bana mesela BL ler 00.00 ıtıbarıyle gırılemesın 5_3 X-7 X-6 gıbı bunlarada npc lerın cıkma sansını bellı saatlerden sonra uzatmaları gıbı yanı sanıye ıcınde dogacaklarına dakılar ıcınde dogmaları gıbı ozaman sıkıntıdan bekleme sorunundan cogu oyuncu bosa cıkacaktır yanı Bot lar gıbı sanırım ben bır harıtada ne zaman onlıne olsam bırının kamuda devamlı kutu topladıgını goruyorum nasıl oluyorsa guncelelemsı yok elekyrık kesılmesı yok adam devamlı orda yada hayalı orda:) ful kutuda

12. oben

oben User

belkide hep sen girince giriyorlardır knk yoksa sendemi 7/24 aktifsin sürekli görüyon.

tryhardD bunu beğendi.
  13. Mineral

Mineral User

Kabahat kutuda bence.

14. tryhardD

tryhardD User

yani 2 ay boyunca günde 1 saat girdiğim süreler de olduğunda gördüğüm 12 saat oynadığımda da gördüğüm kişi(ler) bunlar hani bu kadar denk gelebiliyorsa hani :D çok düşük bir ihtimal ama var tabi ona da oyun süresinden teyit edilir ama kontrol etmedim sadece bu kadar süre kasılıp kendine 1 iris dahi almamış olmasındandı tahminim:D

15. ONURBEY

ONURBEY User

İyi akşamlar;

NORMAL BİR İNSANIN yapacağı şeyleri yaparım ve oyundan çıkarım.

Çünkü oyun dışında da bir hayatım var. Çalışmak gibi, uyumak gibi, yemek yemek gibi, daha bir sürü şey,

NORMAL BİR İNSANIN yapacağı normal şeyler.

Ama oyuncunun profiline baktığım zaman 20 saat en az geminin oyunda kaldığı süre,

NORMAL BİR İNSANIN kalabileceği bir süre mi bu ?

ASLA !!!

Örneğin;

Küresel server 1.incisini ele alalım;

15.12.2020 de başlamış; yani 90 gündür oyunda,

90 gün X 24 saat = 2 160 saat eder.

Bu vatandaş 1 810 saat oynamış, o zaman tekrar hesap yapalım.

90 gün X 20 saat = 1 800 saat yapar. ( 10 saatte fazladan var )

Yani arkadaş, 90 gün boyunca sürekli 20 saat oyunda kalmış, HESAP BU !!!,

Sonuç;

7/24 gemi oyunda, sonucu ortaya çıkacak.

Bu mümkün mü ???

NORMAL BİR İNSANIN yapacağı bir şey mi,

ASLA,

Ya da daha vahimi GEMİ PAYLAŞIMI !!!

Daha fazlası;

Diğer tüm gemi ihtiyaçlarını nereden buldun, karşıladın, gemini ne ara full yaptın ????

Çok çok çok şanslı mısın yoksa !!!

Yani;

NEREDEN BAKSAN TUTARSIZLIK :( :( :(

Bu oyuncunun gemisini kapatsan;

Bahanesi şu mu olacak;

Gemimi yanlışlıkla oyunda açık unutmuşum, o da kendi kendine kasılmış, sabah gemiyi bir açtım full olmuş, :) :) :)

Not: Server ikincisi günde yaklaşık 10 saat oynamış, O da 26 level, argesi 48, bu gemi normalse diğerleri ne ???

Server beşincisi daha vahim; gemi açıldığı günden beri, 1 970 saat oynamış :( :( :( ( günde 21 saatten fazla )

Hangisi mantıklı ????

Saygılarımla.​

tryhardD bunu beğendi.