opera ve kısayol tuşu yardım lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OpTİMuS tarafından 27 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OpTİMuS

OpTİMuS User

opera darkorbit için çok iyi bir tarayıcıydı. Yalnız bu son güncelleştirme yüzünden F3 tuşuna bastığımız anda oyun sayfasında arama butonu çıkıyor. Bunun kapatılması için bir yol var mı? Yok ise darkorbit için yeni bir tarayıcı önerir misiniz? (chrome ve mozilla hariç) Teşekkür ederim.

2. Merhaba,

Maxthon diye bir tarayıcı var. şahsen kullanmıyorum fakat iyi olduğunu söylüyorlar. Ben chrome kullanıyorum ve gayet mutluyum :)

İyi Forumlar.

3. OpTİMuS

OpTİMuS User

teşekkür ederim bi deneyeyim.

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Ben maxthonla oynuyorum tavsiye ederim darkorbit için güzel bir tarayıcı.Sana maxthon için bir öneri vereyim tarayıcıyı açtıktan sonra ayarlar kısmında Sekmeyi kapatmak için çift tıklamayı etkinleştir seçeneğinin yanındaki işareti kaldır.

5. Merhaba ,

Daha önceden yoktu ve sonradan çıktıysa bir eklenti v.b. şeyden dolayı çıkıyor olabilir. En son çare olarak Program Ekle / Kaldır kısmından tamamen tarayıcıyı kaldırıp en baştan yeni sürümünü kurup deneyebilirsiniz. Yada farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. TheMaster

TheMaster User

Opera arama çubuğuna " opera://extensions " yazarak eklentilerinizi bi gözden geçirin bende öyle bir sorun gözükmüyor.
    Düzelmez ise opera ayarlarını sıfırlayın .

• C: \ Users \ \ AppData \ Roaming \ Opera \ Opera \
    Yolunu takip ederek Operapref.ini dosyasını silin
    NOT: İşlemi yaparken operayı kapatın. Dosyayı sildikten sonra opera browser’ı açın. Ayarların sıfırlandığını göreceksiniz.

MaXiMuS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.