Operada F3 tuşu sıkıntısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OpTİMuS tarafından 6 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OpTİMuS

OpTİMuS User

darkorbiti operadan oynuyordum. Fakat yeni güncellemede F3 e bastığım anda arama butonu geliyor. Oyunu tam ekran yaptığım zaman yine aynı şey oluyor. Çok aradım ama kapatamadım. Acaba bunun bir yolu var mıdır?

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu sorunu bende yaşamaktayım yalnız bu durum tarayıcıdan kaynaklıdır baştan belirtmek isterim. Opera ayarlarından F3 tuşunu değiştirmek için çok arandım ama mağlesef bulamadım. Ya başka tarayıcıdan girmek gerekiyor yada oyun ayarlarından F3 tuşunu kaldırmak gerekiyor.

Bu durumun çözümünü bilen arkadaşlarımız var ise lütfen paylaşırlarsa seviniriz.

İyi Forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  3. [BaNDiT]

[BaNDiT] User

Merhabalar,

Opera --> Ayarlar...

Biraz asagiya inip Kisayollar bölümüne gelip --> Kisayollari yapilandir....

Arama bölümüne "Sonrakini bul" yaziniz....
    Cikan sonucta "Fare" ile F3 üzerine gittikten sonra "X" cikacaktir, basip bu kisayolunu deaktive edebilirsiniz...Sonrasinda "Tamam" deyip ayari kayit etmelisiniz.

4. Merhaba ,

Konu hakkında bir gelişme oldu mu yoksa hala sıkıntınız devam ediyor mu ? Çözüldüyse de konuya yazarsanız seviniriz.

İyi forumlar.

5. OpTİMuS

OpTİMuS User

Allah sizden razı olsun ya valla çok saolun :) çok uğraştım bulamadım ayarını çoooook saolun

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Destek olan arkadaşa teşekkürler. :)

Durum çözüme ulaşmıştır. Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.