Öneri oradan oraya taşıma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-ADANA-* tarafından 28 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

şimdi tr2de oynuyorum 2008den beri vru herşeyi fulleyemedim kasılacak bir çarım var lf3 bo2 vs.
    lf4 havoc falan az var
    önerim şu tr2deki hesabımı boş bir servere (mesela iskandinavya) taşıma şansım var mı :D veya bigpoint bunun için örneğin 100 lira vereceksin hesabını oraya yollayacaklar ama bir kerelik olacak ve bir daha hiç değişmiceksin. değişemeyeceksin. 100 lira az olabilir ama o olayı bigpoint yapar :D
    neden böyle bir şey düşündüm az önce iskandinavya girdim bomboş oralara oyuncu gitmeli az miktarda. hem daha rahat kasılırız hemde diğer serverlar hareketlenir
    iyi kötü yorumlarını bekliyorum
    teşekkürler :)

2. Merhabalar;

Böyle bir şey şuanda mümkün değil hangi serverda ıyuna başladı iseniz orda devam etmeniz gerekiyor.Ayrıca boş serverların d kendine göre eksi tarafları var.Örn. ilerde savaşacak kimse olmuyacak sürekli npc kesmekten sıkılabilirsiniz.Kasılırken yanınıza bir arkadaş bulamayabilirsiniz.Şu sıralar da TÜRKİYE serverlarında etkinlikler daha çok oluyor bunlarıda göz önüne alıp düşünün bence.

İyi forumlar.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Dark Orbitte sunucular arası geçiş yoktur. Sadece farklı bir sunucudan , yeniden ( sıfırdan ) başlayarak oynayabilirsiniz.

Bir sunucuda olan Geminizi ve Hangarınızı başka bir sunucuya taşıyamazsınız.

Sunucular arası taşıma yada Sunucuların birleştirilmesine dair konular , Güncelleme ve Fikir Havuzunda konular mevcuttur.

Dilerseniz , oradaki konulara destek verebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.