ORCUS DSE MODUL

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve TK1591 tarafından 4 Temmuz 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TK1591

TK1591 User

Orcusa dse den modül düşürebilen var mı 100 küsür topladım bir tane bile çıkmadı

2. Evet cıktı ama roket hasarı veriyor

3. titans___

titans___ User

Ben de DF10 çıktı da hani diğer pluslara geliştirmeye uğraşıyordum onlara ışık akımı baya uğraştırıyor, hani şunların DSE den çıkan modülleri geliştirme miktarları azaltılsa diyen de yok olsa da olur mu ? Müşteri cüzdan olarak görülüyor sen uğraş e para harca şansa olayı diyorlar da kaç kapı yapcaz ve ne çıkcak ??? aşırı kapı yaptım da saymadım toplam da 100 kapı olmadı heralde . Orcusun selasını okudular e gemiyi satıyorlar sonra içinden geçiyorlar , yenisini satcaklar e para kazanması lazım da böyle mi olmalı oyunda olan sorunlar aynı tas aynı hamam son etkinlik de olanlar belli ve yabancı forumlar da yaka silkiyor o kadar oyuncu aman kimin umrunda bayadır foruma yazmıyorum , akıntıya kürek çekmek de değil niagaraya tırmanmak daha kolay .

4. Çok nadir de olsa doğrudan NPC Hasarı ve Şeref Puanı gibi özelliklere sahip modüller düşebilir. Ancak bunun tamamen bir şans faktörü olduğunu ve harcanan anahtar sayısının modül elde etme ihtimalini ne artırdığını ne de azalttığını unutmayın.

5. upg0007

upg0007 User

Bende df20 var 12 seviye. % 7.3 dp, 5.6 npc hasarı, 2.8 roket isabet şansı. Hiç yoktan iyidir denilecek türden zayıf bir modül.