Orcus gemisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Damonte1800 tarafından 14 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Orcus gemisi ne zaman gelicek paymante veya agatus için oyuna geri döndüm modülleri var ama geminin kendisi yok çok büyük bir eksik bu çok saçma

rize79 bunu beğendi.
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Bu tarz yeni ögeler bir etkinlikle geldikten sonra oyundaki önemi nedeniyle 1-2 ay buna sahip olan oyuncular için özel kalıyor. Belli bir zaman sonra tekrar kazanılabilir veya satın alınabilir olacaktır bu gemi de. Oyunu takip etmeye devam edin.

3. tek başına değil ama paket halinde çıktı ben o şekilde aldım

4. Markelof

Markelof User

Orcus gemisi ne zaman payment veya etkinlikte çıkıcak alamayan oyuncular var.Elimizde işe yarayan bir sürü orcus modülü var fakat kullanamıyoruz.

rize79 bunu beğendi.
  5. ilk etkinlikte çıktı üstüne donuk labirentte paymentteydi zaten. Bir süre çıkmayıp bu gemiyi elde eden oyuncuların avantajı olsun diye çıkarmayacaklarını düşünüyorum.

6. s
    sanırım çok kısa süreliğine çıktı söylemişlerdi ama baktığımda göremedim çok çabuk kaldırmışlar