Destek Orcus için kalkan delme modülü hakkında soru.

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve KruelSiege tarafından 19 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KruelSiege

KruelSiege User

Merhaba,

Orcus için %12 kalkan delme modülüm var.

1) Gördüğünüz en yüksek kalkan delme modülü yüzde kaç ve modülün türü ne?

2) Orcus için tek bir modülde maksimum yüzde kaç kalkan delme elde edebiliyoruz? Tek modül için %12 üst sınır mı? Eğer öyle ise iyi bir modülüm var demektir.

3) Sarı modül dışında diğer modüllerden kalkan delme elde edebilir miyiz?

4) Sarı modül dışındaki kalkan delme edebiliyorsak ve modüllerde maksimum kaç kalkan delme edebiliriz? Siz sarı dışında maksimum kaç kalkan delme gördünüz?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

2. slayer1949

slayer1949 User

ben sarı modülden %10 çıkardım bu en alt seviye oluyor diye biliyorum maviden de çıkabiliyormuş diye duydum ve orcusta işe yarayan tek modül türü xth10 olan diye hatırlıyorum çünkü o modül türü 1.75 ile çarpılıp değeri veriliyor

KruelSiege bunu beğendi.
  3. KruelSiege

KruelSiege User

%10 alt sınır değildir bence. %10 alt ise üst kaç %30 falan mı? O çok uçuk olur Orcus için. Bildiğim kadarıyla sadece xth10 değil tüm modüller 1.75 ile çarpılıyor.

4. smoonrise

smoonrise User

'' Uzay Gemisi Yükseltme Modülleri S.S.S. '' Forumdan yada arama motorundan bakacağın konu bu , içeriğinde tüm modüller ve açıklamaları var belki 1-2 eksik vardır güncelleme gerektiren ama ana başlıklar ile birçok soruya cevap var olmayan bilgi varsa yeniden buraya yazarsın böylece Adminde neleri güncellemek lazım bilgi sahibi olmuş olur güncel tutar .

Bende %16 delme modül var orcus zaten en iyi modülü o bir sürü xt10 aldım kaç zamandır çıkan en verimlisi bu birde %12 şp var ama rütbe sırala zerre kadar umursamadığım için önemsiz olarak duruyor , hız özelliği gerektirmeyen etkinlikler ve galaksi kapılarında büyük avantaj bu tabiki sıralama rütbe kovalayanların varsa tp - şp modülü onlarda büyük avantaj oluyor o kadar etkili ki x3 x3.5 ile yapıyorum etkinliği ve tüm yaratıkların dpleri eriyor çok rahat tamamlıyorum kapıyı .

1) Bende xt10 modülünde gelen %16 var bir alt oran yine xt10 dan çıkan %12 var

2) Her modülün değerleri oranları farklı ama sanırım en üst sınır ya 20 yada 23 sarı modülden gelecek olan

3) Evet elde edebilirsin diğer modüller olan dmg shd hp den yan özellik olarak gelebilir ihtimal var

4) Bildiğim kadar ile bir alt sınır üst sınır yok yan unsur olarak gelen özelliklere ama elimdeki modüllerin genel özeliklerine bakınca yan özellik olarak gelen vuruş / hız / delme / kalkan gibi etkisi diğerlerine göre daha önem taşına özellikler %10 hatta %7 -8 üstü gelmiyor ama yan özellik olarak roket isabet şp v.s gibi leri %10 ve küsürleri bulabiliyor .

Yani misal sarıdan %10 delme alıp diğer 2 modülden %5 er bulsan orcusunda %20 delme bulmuş olursun yada 1 tanesinde %3 bir tanesinde %4 olur %17 kalır tamamen şans :D;)

Son düzenlenen: 19 Ekim 2024
    KruelSiege ve slayer1949 bunu beğendi.
  5. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Buradaki konuda aradığınız bütün cevapları bulabilirsiniz bunun yanı sıra hangi modülde olduğunuza göre değişmekte, Modülünüz
    XT10 ise özellik için alt sınırı %10 diğer modüller ise alt sınırı %4

Birden çok modülde kalkan delme edinebilirsiniz ancak bunun için herhangi bir oran durumu yoktur.

İyi Forumlar.

KruelSiege, smoonrise ve slayer1949 bunu beğendi.
  6. KruelSiege

KruelSiege User

Yanıtlar için teşekkür ederim.

SPC-XT10 için en az %10 denmiş. Üst seviye yazmıyor. Bunun mesela çok uç bir örnek ama %40 da çıkabilir mi?

Bende XSP01'miş. Bunun 9/13 & 14/16 olarak veriyor. Muhtemelen üst sınır 16. Bunu stabilize etmeye çalışırım. XT'ler için de üst limit bilgisi iyi olurdu.

7. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Maalesef XT10 modüllerin üst sınırı hakkında bilgi sahibi değiliz merkez ekip bunu bizimle paylaşmadı.

İyi Forumlar.

8. Eski konularda adminin biri genel yazmış ve üst sınır %32 demiş. Ama kimse xt10 ların üst sınırını bilmiyor. Ve sadece sarıdan değil her modülde delme çıkabiliyor. Eski hesabımda orcusda sarı 15 , yeşil 10, kırmızı 10 toplam 35 delme vardı. Yaratıkların çoğunda kalkan oynamadan kesebiliyordum.

9. smoonrise

smoonrise User

Oyunun gerçek bir dengelemeye ne kadar ihtiyacı olduğu bu konu ile yine gün yüzüne çıktı , %35 delme oranı nedir nasıl bir denge sorunudur , bu oranı birde illegalci ve bugcu hesaplarda hayal edince ne kadar çaresiz kaldığımızı hileler kaşında bir kez daha fark ediyorum şimdi , eskiden keyif amaçlı video izlerdim artık onu bile izlemiyorum 800 - 900 hızda gemiler sürekli dpleri tazlenen 8 birbirine yapışıklar server sahipleri v.s oyun ancak hatıramızda güzel kaldı yazık ...