Orcus Tekrar Gelicek Mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Baylol123 tarafından 15 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Baylol123

Baylol123 User

Oyuna ara verdiğim için orcus zamanına denk gelemedim de , tekrardan orcus gemisinin etkinliğe gelme imkanı varmi acaba

gfdjjdf bunu beğendi.
  2. İlk geldiği gün etkinlikle geldi ondan sonra sanırım 5 etkinlik geçmiş olması lazım daha da gelmedi, satarak para kazanma peşindeler..

Baylol123 bunu beğendi.
  3. oben

oben User

tekrar gelme ihtimali çok yüksek ama geldiğinde emin ol yama yemiş olacaktır.

Baylol123 bunu beğendi.
  4. Baylol123

Baylol123 User

Yama derken nasıl yani güçsüzleşicek mi

5. Güçsüzleşmesi mümkün değil, belki delme oranını düşürürler, ne olursa olsun yine en iyi gemi olur..

Baylol123 bunu beğendi.
  6. Baylol123

Baylol123 User

Anladım teşekkürler konu kitlenebilir

7. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Belirtilen gemi tekrardan herhangi bir etkinliğe veya payment e gelip gelmeyeceği belli değildir ancak diğer etkinlikle gelen gemiler gibi terkardan etkinlikle veya paymentle gelme ihtimali de var merak etmeyin.

İyi Forumlar.

Baylol123 bunu beğendi.
  8. Baylol123

Baylol123 User

Anladım teşekkürler (•‿•)

.Mephistos. bunu beğendi.
  9. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Talebiniz üzere konu kilitlenmiştir, bir önceki mesajımda kaçırmışım kusuruma bakmayın :)

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.