Orcusa nerf mi geldi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dontforgetme tarafından 24 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1milyon can vardı şimdi 980k can var can cok düşmemiş 675 kalpde hızım vardı 660 olmus o cok da nerf sayılmaz yine illa orcus oynucaz

Son düzenlenen: 25 Ağustos 2021
    wiladew bunu beğendi.
  2. Viraaa

Viraaa User

goliat vega leonow aegis citadel pusat harici butun gemiler kalksin.su sonradan cikan dengesiz modullerde kalksin.ne gusel spectrumlarla sentilerle vs atardik.onlarla savasirdik.nerden cikti su tyrannos centurion nerden cikti su orcus.nerden cikti bu prometheus lazeri.bu arada bende fulum orcusla 740 hızım vardi.butun lazerlerim 17 18 seviye.ama artik eskisi kadar keyif almiyorum.yok kalkan delme modulleri yok sacma sapan hasar modulleri.kalkanla gezen yok artik ya.herkes avci konfi.savasinda tadi kalmadiki.eskiden kendi kisisel yeteneklerin ile 2 kisiye 3 kisiye karsi bile savasiodun.simdi kalkan delmsi iyi olan gemi bi vuruyo canin yarisi gidiyo istedigin kadar kalkanin olsun:) 2nciye vuruyo bum:) yani bu oyunu tasarlayanlar bence bu oyunu oynamiyor.cunku gercekten cok sacma seyler oluyor.

3. YARGU

YARGU Guest

Holo Gemisi:
    • Düşman Geri Sarım yeteneği bekleme süresi 300 > 120 saniyeye düşürüldü.
    • Öz Geri Sarım yeteneği bekleme süresi 300 > 120 saniyeye düşürüldü.
    • Geminin HP/ Nano-Gövdesi 350.000 > 400.000 değerlerine yükseltildi.
    Spectrum Gemisi:

• Prizmatik Kalkan yeteneği süresi 15 > 10 saniyeye düşürüldü.
    • Düşman lazer hasarı azaltma oranı %70 > %90 olarak yükseltildi.
    • Lazer vuruş oranı %45 > %25 olarak düşürüldü.
    • Kalkan bonusu %10 > %25 olarak yükseltildi.

Orcus Gemisi:

• Gemi hızı 290 > 280 olarak düşürüldü.
    • Gemi HP/ Nano-Gövdesi 350.000 > 300.000 değerlerine düşürüldü.

LF-3 Lazeri:

• Hasarı 180 > 175 olarak düşürüldü.
    • %15 NPC Hasar bonusu eklendi.

Bu şekilde kaba taslak olarak söyleyebiliriz. Daha detaylı paylaşım yapılacaktır. :)

wiladew bunu beğendi.
  4. Yargu admin bu spectrum gemisindeki guncellemede bahsedilen düşman lazer hasar azaltma oranı ve lazer vuruş oranı tam olarak ne anlama geliyor benim anladığım lazer isabet oranının düşmesi ya da yükselmesi şeklinde doğrusu nedir?

5. Modum güncelleme yapılanlar şuanlık bunlar mı?

6. Dostum düşman lazer hasarı azaltma oranı ; prizmatik kalkan yeteneği etkinken aldığın lazer hasarı %90 oranında azalacak , yani normal şartlarda lazerleri ile sana 100 vuran gemi 10 vuracak . Lazerlerin isabet oranını etkilemiyor . Lazer vuruş oranı ; yetenek etkinken senin kendi lazer hasarın aynı mantık ile %25 azalacak , normal şartlarda 100 vuruyor isen 75 vuracaksın . Kabaca böyle , yeteneğin modüllerle ve desteklerle etkileşimi farklı mı bilmiyorum , spectrum gemisini pek kullanmadım .

Dontforgetme bunu beğendi.
  7. wiladew

wiladew User

tam konu başlığı olmasa da şu an haritada saimonlar gözükmüyor ve genelde sarı nokta olarak gözüküyor küçük haritada sadece
    bir de 3-4de protegitler çıktı üstünde kırmızı bi amblem var :)

8. Bu sızma oyunu , mini bir etkinlik , bazı haritalarda kamufle halde gezinen NPC'ler oluyor ve dediğin gibi mini haritada sarı nokta olarak görünüyorlar , kendileri ile alakasız haritalarda bulunabiliyorlar , öldürdüğün taktirde normalden daha çok ödül veriyorlar .

9. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

İşlerim yoğun ortada güncel bilgi tam olarak yok değişiyor dakika başı. Müsait olunca yayınlayacağım. :(

polatalemdar311 ve Dontforgetme bunu beğendi.
  10. Çok gitmeyin üstüne kaptanın zaten çoğunu 1 ay önce söylemişti :)

kaptan34 bunu beğendi.
  11. wiladew

wiladew User

millet bizi orcusla çatır çatır kesti biz orcus aldık nerf yedik :D

Dontforgetme bunu beğendi.
  12. Genellikle bu tarz şansızllıklar hep bana olurdu bu sefer size denk gelmiş neyse iyiki diğer oynadığım sw de orcus almamışım zaten biliyordum tahmin ediyordum nerf yiyeceğini :D

Yalnız bu oyuna gerçekten cyborga bi hız bufu gelmedi zamanında oyunun en değerli gemisiydi şimdi oynayan yok orcusa hiç öyle hız modülü düşüren de görmedim diğer gemiler gibi %10 %11 gibi çok düşük miktarda hizi var geminin 578 gibi komik bir rakam bu hıza artik oyunda citadel bile ulaşıyor hız modülüyle