Orta Derece Gemi İçin Baskın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _ČİЙ•_ tarafından 7 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba benim full lf3 full bo2 elmas ve kalp ucus düzenlerini barındıran gemim var sentinel tasarımı mevcut sorunum şu başkalarına bakıyorum üstlerinden 150-200-300 k hasar geçiyor ama sadece kalkanları yarıya iniyor veya çok az iniyor o kadar hasarı alıp birden fazla kişiyle savaşabiliyolar ama benim gemimde 360 bin kalkan var bir düşman cıkıyor x4 rsb karıştırıyor 10 bin dp kalıyor can ve kalkanla beraber 750 bin hasar atmak bu kadarmı kolay ? neye ugradıgımı anlayamadan patlıyorum bi ses geliyor ve piuvvvv gemin imha edildi :D 400 bin kalkan var hiç bi işe yaramıyor. yardım edin lütfen baskına gidicem tek yiyorum :D EDİT--Bu konuyu açıp oyuna girdim portta birinin petini keseyim dedim bari 373 K Yedim !!! tek sayı 373 bin cıkarttı adam üstümden 361 k kalkanım 200 bin darbe puanım var ve tek yedim.....

Son düzenlenen: 7 Şubat 2016
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

cift guclendirici, full gemi burgu diminisher ile 300-350 sayilar gormek dogal oldu artik.ama suphe ettiginiz durum varsa video cekip sporta atin isabet olur.

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

O bahsettiğin oyuncular geliştirmeleri tamamlamış,çift güçlendirici(bo1 ve bo2) ve seprom besleme ile oynuyorlardır.Son olarak full hercülesi de eklersen birkaç kişi ile savaşmaları gayet normal(savaşmayı biliyorsa:))Sendeki gemi ile ancak eski haritalarda baskın atılır o da kamufle dolaşman şartıyla.Çünkü eski haritalarda da fuller var:D

4. Konuyu açtım oyuna girdim tak adamın petini keseyim derken 371 k yı koydu gitti adam sen kimsin der gibi :D

5. Kardeşim ben pusatla 210 k dp 0 kalkan la gidip 4-5 adam kesip çıkıyorum sanırım sen x5 x6 x7 de falan geziyorsun onun yerine x3 x4 de dolaşmayı dene benim x4 40-50 k arası gidiyor burgu ile ve çoğu adamı kesiyorum eğer dalan olursada buz roketi+ çark atıp kaçıyorum gayet eğlenceli oluyor

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Çift güçlendirici X4 ve RSB karışık sıkıldığında bu rakamları görmek mümkün oluyor.

Baskınlara giderken vur kaç taktiğini uygulamanızda fayda var.

Portta bekleyen gemiler genelde ağır konfigrasyon ve burgu düzeninde beklediğinden,Portta savaşmanız geminiz için zor olabilir.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Tom_Cat

Tom_Cat User

250-300 k hasara hiçbir gemi dayanmaz.orta seviye için.

8. kardeşim haklısında bu kadarda olmamalı 600-700 saat oynuyosun bişiler başardım diyorsun tam başardım yavaş yavaş güçlendim derken biri çıkıp 600 saatlik uğraşa sanki hiç olmamış gibi sen kimsin der gibi bi vurup geçiyor :D bu kadar kolay olmamalı yönetim bişi düşünmeli bu konuda bizimde kendimize göre bi arenamız olmalı + bom boş server birleşimi dikkate alınmalı yoksa bende terkedicem darkorbit dünyasını

9. ALPEREEN

ALPEREEN User

Kardeşim sen argeni yazmamışsın ve arge dağılımı çok önemli bazı arkadaşlar 21 argede kalın sıkmak istiyor ve kalkanı az olduğu için patlıyor kimisi sadece vuruş olsun diyor kalkana vermiyor patlıyor kimisi sadece kalkana veriyor vuruşa vermiyor az vurduğu için patlıyor sebep çok ve arkadaşların dediği gibi çift güçlendirici x4 rsb karıştığı zaman hele ki güvede çok fazla hasar verilir istediği kadar canı kalkanı olsun yine o hasarı alır. İyi oyunlar

10. Aknilox

Aknilox User

305 saatlik gemim var ama 14 bin saat oynamış sıralamada 46. olmuş kişiyi bile kestiğim oldu,bunlar sadece rakamlar. geminin gücünü yada oynayışını değiştiremezler. 600 saat oynamışsın ama sanırım lf4 ün yok? irislerin geliştirilmemiş bo2 lerin geliştirilmemiş,argen az. havocun herculesin yok. dediğin gemiyi hiç uridium harcamadan da yapabilirdin, kutu anahtarı kasıp havoc yapmaya başla. bunlar için de kutu toplaman lazım
    akıllı bomba atarken x4 rsb sıksam ben bile 150 bin çıkartırım dandirik gemimle, full adamın sadece x4 ü 80 bin vurabilir,peti ise seninle bile 1v1 atabilcek güçte olabilir.

11. 1.konfi jenanatorler full kalkan driotler full lazer olsun tasarımlar hercul.2.konfi ise.Jenenatorler full hız.Driotlerin yarısı kalkan yarısı lazer olsun..Ve yine hercul..Ben eskiden hep savaşlara daha doğrusu baskınlara kalkansız güveyle full lazer havocla giderdim iyi hoş çok vuruyorsun fakat bir sıktıklarında ölüyorsun zaten oyun zivanadan çımkış milelt tek başına istasyon keser olnul o yüzden.Savunma ağırlıklı olmak daha iyi ;)

12. DARKLORD

DARKLORD User

eski haritalarda zayıf gemileri kesmek için benim konfim şöyle:

1. konfide gemi full hız droitlerde 2 kalkan gerisi lazer.
    2. konfide gemi full hız droitlerde full kalkan.

haritada 2. konfide gez zayıf gemi görünce 1. konfiye geçip kes. güçlü gemi görünce harita değiştir, eğer portala yetişemeyeceksen cpu ile kaç.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.