Orta-İleri Seviyede Gelişim İçin Hangisini Önerirsiniz

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve MarcusTheGod tarafından 24 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sıradaki Hedefim Ne Olmalı

1. Zeus ve arge için zetaya devam

100,0%
  2. Zeus için uri kasıp indirimle korsan sandığı almak

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Pro lazerlerini kasmaya devam etmek( malum seprom bitince hasar atamayacağım )

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Uridium ile arge kasmak

oy sayısı 0
    0,0%
  5. Cyborg için karantina yapmak

oy sayısı 0
    0,0%
  6. Hiçbiri (daha mantıklı bi öneri varsa onu da yapabilirim

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba, Tr-5 serverinde oynuyorum ve ocak ayında kodlu gemi ile oyuna tekrar döndüm. En son 8-10 yıl kadar önce bu oyunu oynamıştım ve big boy dan daha öteye geçemedim:). Bu sefer forumu takip edip neler yapmam gerektiğini az çok öğrenerek hesabımı geliştirdim. Şuan gemimde bulunan ekipmanlar şunlar.

Gemiler(20.seviye)
    Diminisher-Spectrum-Venom-Spearhead Elite-Hekate- Açık arttırmadaki Goli ve Vega tasarımları

Pet(18.seviye)
    3.modüllerin hemen hemen hepsi var

Elit kalkan ve hızlar +40 adet

Silah
    10 Pro
    3 Magma
    9 hp
    1 yansıma
    15 kararsız
    14 lf4

Dirotiler
    8 iris
    1 apis
    zeus için henüz 1 parça var

Diroit düzeni
    Elmas-Burgu-Halka oluşumu-Güve-Çark-İç içe-kıdemli

10 Havoc (şansıma son girdiğim 4 kapının hepsinden çıktı :cool: )

Seprom 20.seviyeye gelişiyor

23 arge kasılmalık dizdim
    300k seprom lazer beslemesi

Not: BL haritasındaki npc lere x4 ile 120-160k arası vuruyorum

Soruma gelicek olursak sizce sıradaki hedefim ne olmalı veya sırası nasıl olmalı ?

a) Zeus ve arge için zetaya devam
    b) Zeus için uri kasıp indirimle korsan sandığı almak
    c) Pro lazerlerini kasmaya devam etmek( malum seprom bitince hasar atamayacağım )
    d) Uridium ile arge kasmak
    f) Cyborg için karantina yapmak
    g) Hiçbiri (daha mantıklı bi öneri varsa onu da yapabilirim

Biraz uzun oldu kusura bakmayın, şimdiden tüm cevaplar için teşekkürler :)

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Neredeyse her oyuncunun söyleyeceği gibi uridiumlarınızı Zeta Kapısı'na harcamak sizin için getirisi en yüksek olabilecek şeylerden biridir. Böylelikle ArGe için günlük dosyalarınız, Zeus için de anahtarlarınız olmuş olur. Ayrıca şu an için Havoc'larınızı tamamlamış olsanız da ilerde Spartan için de Havoc tasarımlarına ihtiyaç duyacağınız için bir yandan da onları biriktirmiş olursunuz. Bu hafta sonu her iki gün de Galaksi Kapıları Çifte Ödül Günü, yapabildiğiniz kadar Zeta yapın pişman olmazsınız bence :) Bir yandan da Prometheus Lazerleri'ni almaya devam edebilirsiniz diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

MarcusTheGod bunu beğendi.
  3. A şıkkı tabii ki de arkadaşım :) ne zaman zeus için parçalar hazır olacak o zaman zetaya bir süre ara verebilirsin. Önceliğin zeus olsun

MarcusTheGod bunu beğendi.
  4. Cevaplar için teşekkürler, bir süre daha zeta yapmaya devam etme kararı aldım. En azından zeus diroidini alana kadar devam edicem.
    Konu kilitlenebilir.

5. Hocam ts kullaniorsaniz klana beklerim

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.