Öneri Orta Seviye Bir Gemi İçin Credi Kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 6 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. userqq

userqq User

Selam arkadaşar
    Gemim goli enfrorcer
    3lf4 35lf3
    8 iris
    2 havoc 10 demon
    22 arge
    Jeneratörler elit
    Hangarlarda vega citadel vs. mevcut
    kalp-güve-yarasa-burgu düzenleri mevcut
    Ben credi kasmak için genelde kristallon kesip hammaddelerini satıyorum aynı zamanda skylabdan 16 saatte bir 8m credi geliyor.Fakat yeterli olmuyor günde en fazla 1.5-2 saat oynayabiliyorum.Aegis için credi kasıyorum ve neredeyse 2 ay oldu daha 1 milyar credi toplayabildim.Kristallondan daha hızlı nerede kasabilirim acaba?Oyun içinde bikaç oyuncu batleray önerdi fakat ne bi klanım var ne de oyundan arkadaşım.Zaten global avrupa 1 serverındayım türkler az sayıda.Biraz elitim mevcut sizce tek başıma batleray kesebilir miyim,nasıl bir konfi yapmalıyım?
    Yardımcı olan arkadaşlar teşekkür ederim.

2. kardesim ben de 16 lf 4 52 lf3 üm ben tek başıma rahatlıkla yatiriyorum battleray i battleray zor değil burgu + seprom ile 10 k falan gideer x1 in bu vuruşla alırsın battlerayi bir de petini açıp korumaya al battleray yatar ama dikkat et senden çalmak isteyenler olur battlerayi

3. battleary vip+kami ile çok kolay kesersin baktın kesemiyorsun kaça kaça sık kes :)

4. userqq

userqq User

Cevaplarınız için teşekkür ediyorum birkaç güne vip çekip başlayacağım batleray kesmeye.
    Konu kilitlenebilir

5. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğu için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.