Orta Seviye Gemim İçin Tavsiye İstiyorum

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Metallibro tarafından 3 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Metallibro

Metallibro User

Herkese selamlar, Oyuna döneli 2 hafta oluyor ve birçok şey değişmiş. Biraz araştırma yaptım ve şu an sadece Zeta için palladium topluyorum. 17 level'a kasıp prometheusları tamamladım, halihazırda 2 Zeta kapım var ve 3.'ye yetecek kadar da gg topladım. Bana söylenen; yeşil anahtarları biriktirip Zeus gününde açıp Apis/Zeus - LF-4 tamamlamaya çalışmam ve sürekli Zeta yaparak havocları fullemem. Bir taraftan da anahtarları biriktirip prometheuslarda kullan diyenler oluyor.
    Aegis ve G-Enforcer kullanıyorum.
    10 prometheus, kalanı full lf3
    8 iris 2lv.
    full bo2
    14 arge
    pet 9 lv.
    ve ayrıca hesapta 450k uridium var. Burdan sonra izlemem gereken yol nedir? Uridiumlarımı nereye harcamalıyım? Şahsen kapıda harcamayı düşünmüyorum çünkü palladium toplarken sorun yaşamıyorum(öldürülme vs.)

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İlk başta söylediğiniz tavsiye, iş yapacak bir tavsiyedir, aynı şekilde devam etmenizde herhangi bir sorun yoktur. Uridiumu harcamak konusuna gelirsek eğer gelişimi hızlandırmak istiyorsanız birazcık harcamanız gerekiyor. Zeta kapısına harcayarak korsan anahtarı toplayıp kutu açabilir yahut prometheus lazerlerine bakabilirsiniz, bu birazcık sizin tercihinize kalıyor.

İyi Forumlar.

3. Metallibro

Metallibro User

Teşekkür ederim, ayrıca modum malum bugün Zeus günü. Uridium ile yeşil anahtar alıp işimi şansa bırakmam mantıklı olur mu, düşünceniz nedir?

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Kesinlikle anahtar almanızı önermiyorum! Bunun yerine uridiumu zeta kapısına harcamanız, %100 olarak daha kaarlı ettirecektir. Zeta kapısı ile ilgili her şeye buradan bakabilirsiniz. Zeta kapısını indirimli olarak ortalama 70-80 bin çok şanssız iseniz 100 bin uridiuma açmanız olağandır. Bu kadar uridiuma alacağınız anahtarlar yaklaşım 80 arası 90 anahtara tekabül ediyor. E zaten zetadan 50 adet bitirince geliyor, yanında gelen ödülleri de var sayarsanız %100 zarar edersiniz.

İyi Forumlar.

5. Direk zetaya göm o uridiumu korsan anahtarı almana değmez bu şartlarda , x2 kapı gününde yaparsın 50 tane anahtar düşer. LF-4 fullemek yerine prometheus fullemen daha iyi olacaktır.

Petine yatırım yap derim hızlı kapı açmak için kutu argesi katlayıcı veya palladiuma gidebilirsin veya yaratık argesi yaparak daha seri yaratık kesebilirsin.

Prometheusları fulleyene kadar bence savaş argesi yapma çok gereksiz zaten millet tek atacaktır. Kutu yaratık yapmak daha mantıklı olacaktır.

Petine kurtarılan mal 3 protokolünden yaklaşık 10-8 tane taksan 3-4 tane radar 3 taksan kutu konusunda ciddi anlamda kazanç sağlayabilirsin.
    Fakat kutu toplarken ne yazık ki sıkılabilirsin tavsiyem kutudayken avcı konfi pusat varsa diz veya centurion varsa diz avcıyı git hem kutu topla hemde haritada ki düşmanları rahatça temizlersin.

6. Metallibro

Metallibro User

dün tam 10 tane zeta kapısı yaptım. 5. zetaya kadar 6 havoc tamamladım, sonraki 5 tane havoc vermedi :(
    Biraz kaçamak yapıp yeşil ganimet açtım, 3 lf4 ve dolu dolu hardware verdi. Ayrıca 14'ten 21 argeye ulaştım bir gün içinde(zeta sağ olsun). Şu an sentinel, venom, spectrum gibi tasarımları birleştirebiliyorum. Aklımda da sentinel, venom ve solace var açıkçası. Sizce almalı mıyım bunlardan birini; yoksa hammerclaw, cyborg gibi gemiler için mi saklamalıyım?

7. Özel ödüllü galaxy gates kapı günlerinde zaten Cyborg , Mimesis , Hammerclaw düşmekte yani oil vermek zorunda değilsiniz. Venom gibi tasarımlarda zaten yeşil korsan anahtarlarından düşüyor diye biliyorum.

Bu sebepten dolayı venom vs almanıza gerek yok diye düşünüyorum , illede alacağım diyorsanız ihale veya montajdan üretmenizi tavsiye ederim.

8. Birleştirden o gemilere madde harcama. Solace tasarımına odaklan kasılman için çok faydalı olacak. Modülleri etkinliklerde geliyor onlarıda toplarsın. Eğer illa alacam diyorsan ihaleden almalısın.

9. konuyu incele yardımcı olcaktır