Orta seviyeler için kristallon taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DR.STRANGE tarafından 15 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu makale faydalımı

1. Evet

oy sayısı 2
    66,7%
  2. Hayır

oy sayısı 1
    33,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DR.STRANGE

DR.STRANGE User

Öncelikle Selamun Aleyküm bazı arkadaşlarımız örneğin tr sunucusunda çok kristallon kesen gruplar var nitekim siz onlara hem saygı bakımından hemde asayiş bakımından saygılı olun siz onun tallonuna sıkın oda size mutlaka yardım edecektir.Öncelikle başlayalım Öner'i taktiklerimize ilk olarak;
    1-)Kendinize hedef koyun tallon hedefi ve oyun süreniz ne kadar fazla ise o kadar yüksek tutun emin olunki günde 40 tane kesmeniz bile çok önemlidir
    2-)Mutlaka aegis almaya çalışın her zaman lazım olur
    3-)Elmas uçuş düzeni alın taki lf3 lerinizi fulliyene kadar aegis Elmas uçuş düzeni ile kasılın çanınız az iner Kalkan'ınız inmez.Fakat Kalkan'ınız 150 k nın üzerinde iseniz uçuş düzenini alın
    4-)Ve sonra sürekli tallon kesin aman ha fazla kaptırmayın kendinizi arkadan müzik açın dinleyin.
    5-)Baktınız ki keserken tallon destek çıktı boss tallon dalın elit fazla harcamayın.

Ve son olarak yine destek konumuzun sonuna geldik her türlü eleştiriye açığım tr3 de böyle kasılıyorum olmuyor böyle diyenlerle özel görüşmek isterim

anakin5555 bunu beğendi.
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konunuzu diğer arkadaşların okuması açısından,konuşmacı köşesine taşıyorum.

Keyifli Forumlar.

3. DR.STRANGE

DR.STRANGE User

Tamam teşekkürler birde başlığı değiştirirmisiniz telefondan yazdığım için bulamıyorum kristallon olarak değiştirirseniz sevinirim

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konu başlığınızı istediğiniz gibi düzenledim :)

Başka bir isteğiniz var mı ?

İyi forumlar.

JUPlTER ve Rehber bunu beğendi.
  5. DR.STRANGE

DR.STRANGE User

Canınızın sağlığı

KIRMIZI. bunu beğendi.
  6. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Sizinde efendim :)

İyi forumlar.

7. anakin5555

anakin5555 User

emeğine sağlık çok yararlı oldu oyuncılara :)

ÈrroR_™ ve Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.