Ortak Klan Envanter Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Čнê•Ģ•Ц•Σ•√•Λ•Я•Λ• tarafından 31 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ortak Klan Envanter Sistemi Gelmeli Mi?

1. Tam da benim aklımdan geçen şey tabiki gelsin.

2. Ben dayanışma falan istemem şuanki durum iyi kasamayandan bana ne

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba yazının biraz uzun olduğunun farkındayım sonuna kadar okumanız dileğiyle.
    Ben oyunu tr3 serverinde oynamaktayım. Oyuna tr3 serveri açıldığında başladım 2011 yılında eğitimimi tamamlamak için ara verdim. 2015 yılının eylül ayında tekrar başladım. Ancak oyunda birçok yeniliğin olduğunu gördüm. Bu beni hem sevindirdi hemde sıkıntıya düşürdü. Çünkü oyunu bıraktığımda full elit diye tabir ettiğimiz gemiler şimdiki şartlarda hiç bir işe yaramamaya başladı. Değişen şartlara göre yeniden gemi fullemeye başladım. Ancak bitecek gibi durmuyor. Lf4, apis, zeus, havoc, hercules, geliştirmeler, pet ve aklıma gelmeyen bir sürü şey... Bunları fullemek için yüklü miktarda uridium gerekiyor. Madd durumu olmayan arkadaşlar uri çekemiyorlar. Yaratık keserek elle kutu toplayarak bu uridiumu elde etmeye çalışıyorlar. Ancak bu da çok uzun süre gerektirir. Bu şekilde tam gemiyi fulledim derken farklı yenilikler çıkar bir türlü bitmez o gemi. Buda bazı oyuncuları oyundan soğutur oyunu bıraktırır yada farklı yollara sevk ettirir(bot, hile vs.). işte benim önerim bu noktada şu:

ORTAK KLAN ENVANTER SİSTEMİ
    Klanlarda herşeyi full kişiler oluyor. Ellerinde fazladan lf4, havoc, hercules gibi malzemeler
    oluyor. Bu arkadaşlar bu malzemeleri oluşturulan klan envanterine ekleyecek ihtiyacı olan kişilerde bu malzemeleri alıp kendi gemilerine takacaklar. Ancak o malzemelerin sahibi olamayacaklar. Klandan ayrılmaları durumunda malzemeler tekrar klan envanterine dönecek. Bi nevi kiralama gibi birşey olacak. Malzemeleri klan envanterine koyan kişi klandan ayrılmadığı yada klan dağılmadığı sürece bu malzemeleri oradan alamayacak. Klandan ayrılırken yada klan dağıldığında malzemeler otomatik olarak asıl sahibinin envanterine gönderilecek. Peki bunun oyunculara ne gibi yararı olacak? Bu sayede oyuncuların hem kasılmaları kolaylaşacak hemde
    klan savaşlarında arkadaşlarına yardım ederek oyunun tek bir yönüne(gemim full değil savaşamıyorum onu öncelikli kasmam lazım) saplanıp kalmalarının önüne geçilerek bot vb. programlarından kullanım oranı azaltılabilir. Buda oyunculara hem zevk verir hemde klan içi dayanışmayı arttırır. Full arkadaşlar bunun bize ne yararı olacak diye düşünebilir. onlara da şöyle bir yararı olur savaşa yada baskına giderken yanınıza fazladan bir klan arkadaşınızı da almış olacaksınız ve baskınlara daha güçlü bir şekilde gidebileceksiniz.

Benim bu şekilde bir fikrim var. Sizlerin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Olumlu ya da olumsuz düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

2. Değişik ve güzel bir fikir olmuş ihtiyacım yok ama +1

3. teşekkürler. belki klan arkadaşlarınızın yada oyuna başlayan yeni bir arkadaşınızın olur.

4. Darion26

Darion26 User

Oldukça iyi düşünülmüş güzel fikirlerden biri :) benden de destek +1 :)
    Bende tr3 te oynuyorum hangi şirket acaba ?

5. WolfWar

WolfWar User

Harika bir fikir +1 :) Oyunda böyle birşey olmaması hata :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.