Ortam bulamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TinyKnight tarafından 15 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TinyKnight

TinyKnight User

Grupca kasılabileceğim sohbet muhabbetli olgun kişilerin bulunduğu bir ortam arıyorum server farketmez 0dan başlıcam uri çekicem x3 x4 bekliyip grupca talon boss talon cubi kesip low yaparak oyundaki o kasılma keyfini arkadaşlarımla alacağım bir ortam arıyorum fakat serverlere girip denedim biraz bulamadım adamlar paso savaş yapıyor ne yapabilirim discorda kayıt oldum onay linki gelmiyor yazamıyorum o sebepten facebook kullanmıyorum hesabım çalındı sonra yenisi açtım o da tartışmada geçen birkaç tabir yüzünden kapatıldı o zamandır açtığım hesaplar spam/gerçek olmayan hesaplar diyerekten kapatıldı sürekli o sebepten açmıyorum.

Ne yapmalıyım sıkıldım yahu :/

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Hesabınızla ilgili supportla irtibata geçmelisiniz.

Size uygun klan veya arkadaş ortamı bulmanız için bakalım oyuncu arkadaşlarımızın düşünceleri nelerdir.

İyi Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  3. Tr 1 e gel hic birinde bulamadıysan vru Adalet Savascilari [K@Yi] klanini oneriyorum

4. Dostum bu oyunu senelerdir tek başıma oynuyorum zamanında klan açtım çok dost edindim ama çoğuda sattı gitti bazıları oyunu bıraktı gitti.

Yani diyeceğim tek başına oynuyorsan daha avantajlısındır. No stress.

5. Prophecy

Prophecy User

Oyunda oyuncu kalmadı ortam bulman imkansıza çok yakın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.