Osmium madeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BΛЯ©ΣLOПΛ tarafından 13 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. osmıum nedir bilgi alabilirmiyiz nereden temin edilecek

2. Merhaba,

Onunla alakalı etkinlik sanırsam daha gelmedi, geldiği zaman forumdan bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Keyifli forumlar.

3. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Osmium madenini şu anda toplayabilmenin bir yolu bulunmamaktadır. İlerleyen tarihlerdeki etkinliklerde kazanılması için yöntem(ler) olacaktır. Forumu takipte kalınız.
    Sizi moderator kalıbı kullanmamanız yönünde uyarmıştık. Uyarıya rağmen aynı şekilde devam ettiğinizden dolayı tekrar gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

İyi forumlar.

4. RisKy

RisKy User

Çok pardon ama adam kötü bir şey mi yazmış yardım isteyen birisine yardım etmiş sizin şeklinizde yazmışsa ne oluyor bunun nesi suc moderator kalıbıda degıl o bence nezaket kalıbıdır oyunda görevli arkadaslarda kullanıcılara karsı nazik olmalıdırlar bence siz nazik kibar olma kalıbını moderator kalıbı diye adlandırmayınız. Yani şu yorumları okuyan insanlar ne kadar olumsuz düşünüyor farkındamısınız eminim bir çok kişi size karşı şu şekilde düşünüyor olabilir haklı olarak.
    '' Adama bak ne güzel yardımcı oluyor yardımcı olacak kişilerden önce üstüne azar işitiyor üstüne ceza alıyor sebebide yetkisi olan insanların verdigi tepki gibi tepki vermesinden dolayı ego kurbanı oluyor '' diye düşünebilirler bide olaylara bu şekilde bakmak lazım . Tepkinizi olumsuz buluyorum

5. merhaba,

moderatör kalıbı kulanmış diye ceza vermek,bence çok abestir.

iyi forumlar.

6. _01_

_01_ User

moderatör kalıbı kullanmak ne demek ya , bir siz mi kurumsal tarzda metinler yazabiliyorsunuz. adamın mesaja merhaba diye başlaması da mı ban sebebi oldu artık. ne yapacağınızı şaşırdınız

[-ASLANBEY-] bunu beğendi.
  7. Admin moderator kullanimi derken buradaki amac . Bi uyenin sorusuna diger bi uye moderator kalibini kullanarak cevap vermesi (eger cevap yanlissa) diger uyenin bu cevaba guvenerek gercek para harcamasi ,item satin almasi .yani admin sanmasi bazi problemlere yol acabilir. Ilk okudugumda bende arkadasi admin sandim.

.Paradoks. bunu beğendi.
  8. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Kurallara uymak zorundasınız. Foruma giriş yaparken Forum kurallarını kabul etmiş sayılırsınız.

Moderatör kalıbı kullandığınızdan cezai işlem uygulanmıştır.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.