osmıum

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve titans___ tarafından 2 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. titans___

titans___ User

Merhaba benim sorum Osmıum hakkında , etkinlikde Osmıum aldık ve etkinlik bittiğinde silinmiyor değil mi ? Hani alıp hemen harcamamız gerekmez heralde ben emin olmak için soruyorum da alırız sonra gitmesi çok saçma da daha önce hiç almadığım için eğer siliniyorsa pas geçicem veya bu soruyu soran da görmedim , eşşeği sağlam kazığa bağlayam diye soruyorum o kadar uğraş boşa mı olcak kalkan artışı ile seri ebedi kapısı yapmak için alcam , napcan diyen olursa . deyim de.

2. KUM_VEGA

KUM_VEGA User

yok silinmiyor

3. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Alacağınız osmiumlar kullanmadığınız sürece silinmez, fakat hangarınızda yer kaplayacaktır.

İyi forumlar.

titans___ bunu beğendi.
  4. titans___

titans___ User

Hafta sonu görülmez diyordum da baya erken cevap güzel oldu silinmesinde yer kaplaması o kadar da sıkıntı değil açıkcası ihaleye pek gerek kalmadı birleştirden hallediyorum idare eder miktarda kredi var az kredi ile almaya gayret ediyorum zaten , konu kapanabilir , aklımda Cgromıum silinmesi osmıum da siliniyor diye kalmış da aslında exonemit gibi kenerda dursa hani oyuncu yararına bir şey olur kalkana hemen atıp bitirmekde istemem bulması da zor geçen ki chromıum da gelmedi açıkcası 1 aydır bekliyorum , seri ebedi yapıp güzel modül falan ya çıkarsa , işte hayaller .Seprom zaten yetmiyor ke birleştirden el mecbur sep veren yaratığı beklerken bir şey yapılmıyor , çıktı mı başkası tıklar bekledğin faso fiso olur , benim başıma gelenler kasıl al yapıyorum mecburen .

5. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş