Öneri Oto Hedefleme ( Sabit Tuş )

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ๑۩۞LİMON۞۩๑ tarafından 26 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oto Hedefleme ( Sabit Tuş ) Oyun içi eklenmeli mi?

1. Eevet

48,1%
  2. Haayır

51,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Pilotlar;

Oyun içinde var olan kısayol tuşlarına ek olarak, oyun için oynanabilirliği arttıracak bir eklenti isteğim üzerine bu konuyu açıyorum ve daha önce açıldığı hakkında bir bilgim yok zira 2000 küsür konuyu incelemek benim gibi tembel birinin işi değil.

Herneyse konumuza dönelim. Oyun içi Basit bir eklenti ile Örneğin ( A ) Tuşuna basarak en yakınımızda ki NPC'yi işaretlicek bir, biricik, çok basit bir eklenti istiyorum.

Nedenine gelirsek,
    I - Seri bir şekilde minik yaratıkları keserken onları işaretleme süresindeki zaman kaybının önüne geçilmesi, tak tak tak işin bitmesi ve hızlılık.
    II- Kapılarda olsa da olur olmasa da olur hasar almadan rahat bir şekilde oyun içi aktivitenin devam etmesi için.
    III- Aklıma başka bir neden gelmedi.

Ankete olan desteğinizi lütfen oy olarak kullanınız !

İyi Oyunlar Pilotlar !

WolfWar bunu beğendi.
  2. *Mahzen*

*Mahzen* User

Merhaba,

Bence olmaması gereken bir özellik suistimaller olacaktır.

İyi forumlar

3. Zaten birçok kişi oyunda yasakta olsa butür işaretleyiviler kullanıyor, bari oyunun özelliğindede olsunda herkes eşit olsun, fakat sıralamadaki oyuncular bu tür programları sırf kendilerinde olsun istedikleri için konuya destek vernezler.

4. -1 hiç gerek yok

5. -orkataru-

-orkataru- User

Eğer sadece NPC lere işleyecekse neden olmasın? +1

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Daha önceden benzer konular açılmıştı diye hatırlıyorum fakat aradan zaman geçmesine rağmen bir değişim olmadı. Ayrıca bu dediğinizi pek yapacaklarını sanmıyorum.

7. GREED

GREED User

Olsun bakalım bi zarar göremedim +1 :)

anakin5555 bunu beğendi.
  8. Aliens

Aliens User

Ne yazık ki desteklemiyorum.Bunun buglarını bulup oyunculara bile kullanılabilir. Çünkü oyunda yapılan her bir değişiklik bir yerde açık meydana getirdiği için bunda açık olması oyun zevkini hepten yok eder.

anakin5555 bunu beğendi.
  9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ncp icin olabilir belki ama zorlugu biter kolaylasan zevksiz olur -1

anakin5555 bunu beğendi.
  10. Aliens

Aliens User

Aynen öyle. Bence NPC'lere çok gerek olacağını sanmıyorum. Ve ilk postta belirttiğim sebeplerle gelmesi çok kötü olacaktır.

11. anakin5555

anakin5555 User

bnde oyumu değiştirdim kb _1 anladım zevksiz oşacağını uada adamöın etrafında döüyoz zaten npcler rahatça heder alınıyor

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Anakin,sizin doğum gününüz ile ilgili bir yazı var,eğer o konuyu görmedi iseniz bakmanızı öneririm,yada o konuyu kapatabiliriz.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ ve GREED bunu beğendi.
  13. WolfWar

WolfWar User

Bence gerekli +1

anakin5555 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.